Noord Holland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Holland image

Maandag, wasdag

Noord Holland
Nederland
Pkoelewijn

Maandag, wasdag

De dag begon al goed! Ik had net het bed afgehaald en de beddenwas in mijn Bosch wasmachine gestopt, de computer aan gezet -ja die staat er vlak naast! - en dacht " Hoera , het is vandaag wasdag. Kunnen de reisreporters eens flink aan de slag"
Eerst moest Herman nog op pad gestuurd worden met een pak OMO naar Jeannette in Groningen. Zij had gisteren op de bijbelse themadag als hoogste gescoord met haar drieluik uit Manchester. Niet te geloven, maar wat zal zij blij zijn met dit cadeau op maandag, wasdag!
Snel de eerste wasfoto uit Malta geplaatst en ziedaar het wonder geschiedde. Ik kon om 11 uur al melden aan medejurylid Margo dat- vooral - de dames al flink aan het wassen geslagen waren. De punten en de spetters vlogen in het rond en toen Gerwin doorkreeg dat we ook wel wat wassend wildlife wilden toelaten, deed het wasbord overwerk. De ene vreemde vogel na de andere vloog door het schuim naar het scherm.
Even een kleine duistere periode toen ik dacht dat Grietje fraude pleegde, maar dat bleek, volgens Paula althans, een truc te zijn van een vissende Bozo aan de rivier de Bani. Die deed namelijk net alsof hij aan het vissen was terwijl hij eigenlijk de lakens aan het wassen was. Schaamde zich voor de andere mannen... Ik hoefde dus geen misbruik te melden aan Vellah, die waarschijnlijk in Zandvoort zit of in de Keukenhof.
Enfin, het is pas 14 uur, dus we hebben er nog 10 te gaan. Heb al veel moois voorbij zien komen, tot aan groenuitgeslagen Romeinse baden uit Bath toe. Kijk zelf maar! Geniet mee van deze schone tour d'horizon met en zonder wasverzachter en denk ook aan de prijs die misschien op je wacht aan het einde van de dag! Graaf verder en maak van deze themadag een geslaagde wasmaandag!
PS: Effe de was ophangen.