Noord Brabant

Ik ben een reisadviseuse!!!!!

SAppelhof was hier op 2009-12-29 Gepost op: 2009-12-30 5 reacties.
Ik heb een universitaire opleiding in boekhouden, public relations, marketing, computerkunde, psychologie, alle Europese talen en Swahili! Ik kan tegelijkertijd voor 3 mensen tarieven uitzoeken, 5 reserveringen maken en 15 inkomende telefoontjes beantwoorden... Tussendoor krijgt u natuurlijk ook alle gidsen mee! Het is geen probleem voor mij om 7 geschakelde poolside suites voor u te boeken met ieder 2 kingsize bedden en een slaapbank. En, ja... Het is mijn schuld dat het hotel geen helikopterplatform heeft! Natuurlijk kan ik de reservering terugvinden van 6 jaar geleden... Zelfs als u geen reserveringsnummer voor mij heeft en zegt dat de boeking was gemaakt onder een naam die begon met een X. Mijn tweede beroep is weervrouw... Van elke bestemming kan ik u precies vertellen wanneer dat ene drupje regen valt! Trouwens... Het is geen probleem voor mij, om snel wat kamers aan te bouwen als het hotel van uw keuze geen plaats meer heeft! En... Dit keer zal ik het helikopterplatform niet vergeten! Ik weet voor iedere bestemming waar u de beste vegetarische restaurants kunt vinden. Ik ken in alle steden en dorpen, alle attracties die u kunt bezoeken zonder daar geld aan uit te hoeven geven. Ik ben persoonlijk verantwoordelijk voor het eten in het vliegtuig, verkeersopstoppingen, de kwaliteit van de banden van uw huurauto, het weer en de hele nationale economie! Het is mijn schuld dat wij geen lastminute aanbiedingen, all-inclusive van €100 per persoon hebben in het hoogseizoen... Want: Op internet staat ze volop! Ik kijk dan vast niet goed... Door mij mist u gewoon 2 dagen van uw vakantie, want... Ik boek de chartervlucht tenslotte in! Laat heen, vroeg terug... Dat doe ik met al mijn klanten, vind ik leuk! Ik up-sell, down-sell, cross-sell, en... Weet precies wanneer ik wat moet doen! Ik lach, ik dans, ik zing en ik repareer de printer tegelijkertijd, want... IK BEN EEN REISADVISEUSE!!!
0
5

Foto's bij dit blog

Santorini
Alle blogs van SAppelhof
 

5 reactie(s) bij "Ik ben een reisadviseuse!!!!!"

 • profile image comment

  de tekst is leuk maar precies dezelfde tekst is in januari ook al geplaatst door een andere reisreporter

  Door antwan • geplaatst op 2009-12-31 09:26:21
 • profile image comment

  leuk, maar kwam me bekend voor: van rr miquda...

  Door Joanna • geplaatst op 2009-12-30 22:03:49
 • profile image comment

  Hahaha, ik kan me heel goed voorstellen hoe dit in het echt gaat. Vreselijk die groepsreizen..... En mensen verwachten dat je inderdaad voor kun klaar staat en een soort 'god' bent die alles kan regelen. Super blog!!!!!!

  Door albertensandra • geplaatst op 2009-12-30 20:38:07
 • profile image comment

  Erg leuk gedaan! Heel herkenbaar ook, want ik ben er ook 1!!! Wat een wereldbaan he?? Oja, je bent het uitgebreide maar vooral gratis excursiepakket vergeten, waarbij men de big 5 gegarandeerd in vol ornaat en in alle wildparken te zien krijgt!

  Door mama-afrika • geplaatst op 2009-12-30 18:01:11
 • profile image comment

  Ik ook!!

  Door gorke • geplaatst op 2009-12-30 15:55:16

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.