Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

Noord Brabant
Nederland
ChristaThieme

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet...

Snif, onze tijd met de in bruikleen gekregen Swarovski verrekijker zit er bijna op. Maar we hebben er veel plezier van gehad! Niet alleen tijdens ons weekendje Texel, maar ook bijvoorbeeld met het gluren naar onze nieuwe buren; een paar koolmeesjes die het nestkastje in onze kersenboom in gebruik hadden genomen. En niets is mooier dan om elke dag even met de verrekijker vanaf het terras het drukke vliegverkeer te aanschouwen.

Gelukkig kregen we de verrekijker in de lente in bruikleen en de laatste week hebben we er ook veelvuldig gebruik van gemaakt tijdens de Nationale Vogelweek. Zonder verrekijker waren we er waarschijnlijk niet naartoe gegaan, maar nu hebben we een hele leuke (gratis) excursie gehad en veel vogeltjes "in het wild" kunnen bekijken. De Nationale vogelweek is ieder jaar in mei en er worden door het hele land vogel-activiteiten georganiseerd. Op de website www.vogelweek.nl kan je alles overzichtelijk vinden. En ondanks dat ik zelf nooit een gepassioneerde vogelaar zal worden, is het wel erg leuk en leerzaam om het een keer (met de kinderen) mee te maken. En je ziet van alles wat je anders niet gezien zou hebben!

Binnenkort zal de volgende winnaar van de Swarovski wedstrijd de kijker voor twee maanden mogen lenen en ik hoop dat die reisreporter er net zoveel plezier aan beleeft als wij! (Ergens balen we ook een beetje dat we hem niet mee kunnen nemen op onze reis naar Canada van de zomer, want zo'n verrekijker is natuurlijk perfect op mee op berenjacht te gaan!)

Dank je wel Columbus en Swarovski voor de mooie ervaringen!

Updeetje: Marjo alias reisreporter MaJaTa, gefeliciteerd met je weekend Texel en de verrekijker komt jouw kant uit! :)

Foto's

19442.jpg
19442.jpg
ChristaThieme
d4851.jpg
d4851.jpg
ChristaThieme
c958d.jpg
c958d.jpg
ChristaThieme