Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Noord Brabant

Noord Brabant
Nederland
Kellybaetsen

Maandthema februari: Sleep(well)!!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de stemmen op mijn blog ‘Guilty Pleasure’.
Wat was ik schuldig na mijn schaamteloze bekentenis over Las Vegas. Ik mag het stokje overnemen van Gidi en ben vervolgens – tussen alle carnavalskrakers en polonaises in – een avond en nacht gaan brainstormen over het volgende maandthema. Geradbraakt – zoals de meeste zuiderlingen momenteel – kwam ik niet op het logische thema ‘feest’ maar op het volgende thema, sleep(well).

Verras ons deze maand met jullie verhalen in het thema ‘Sleep(well)’.
Of je nou op wereldreis gaat, een backpacker bent, in hotels verblijft of op de camping staat …we krijgen allemaal wel eens te maken met een bijzondere overnachting.
Verras ons met verhalen over brullende leeuwen naast je tentje, bijzondere homestays, helse nachten in de trein, slapen onder de sterren, bibberend in de iglo, ongedierte in je hotelkamer, prachtige vergezichten vanuit een ger of misschien zelfs een boomhut, een verblijf in een klooster, schommelend in je bedje op de boot, baden in luxe in een chique hotel en vergeet vooral de snurkende reisgenoten niet.

Ondanks dat sommige accommodaties niet altijd even comfortabel zijn, maken ze wel indruk op ons en geven je vakantie vaak net iets extra’s…of misschien niet. Een ding is zeker…bijzondere overnachtingslocaties blijven je bij. Deel ze met ons en vergeet vooral de foto’s niet!Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Maandthema februari: Sleep(well)!!"

 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 10 Feb 2013 | 15:10:51

  Leuk onderwerp alleen een maand te laat voor mij. Ik heb net een blog geschreven over de overnachting in het Hippo chalet wat voor een nachtmerrie was. Maar ik heb nog wel een grappige in mijn achterhoofd zitten. Fijne dag Anita

  Bericht aangepast op 08:12:23
 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 10 Feb 2013 | 18:46:29

  Leuk thema, krijg allerlei associaties maar of ze blogwaardig zijn moet ik nog even over nadenken

  Bericht aangepast op 08:12:23
 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 10 Feb 2013 | 22:05:25

  Heel leuk maandthema, ik ga er een nachtje over slapen!

  Bericht aangepast op 08:12:23