Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Noord Brabant

Noord Brabant
Nederland
Gidi

Maandthema januari: Guilty Pleasures

Allereerst een hartelijk dank-je-wel aan iedereen die de moeite heeft genomen iets te schrijven voor het decemberthema Pech. Ik ben blij verrast door het aantal inzendingen en de diversiteit en kwaliteit van de verhalen.

De stemmen zijn geteld en met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen dat ik mijn eigen maandthema gewonnen blijk te hebben… Van de 14 stemmen kreeg Ron er 3, Henk 5 en ik 6. Ik heb nog een poging gewaagd om deze gênante vertoning te voorkomen, door Henk te vragen het stokje van mij over te nemen. Immers, zijn verhaal over een bijzondere kerstviering in Ghana paste niet alleen perfect bij het maandthema, maar ook bij de maand zelf. Maar Henk sloeg dat beleefd af met een argumentatie waar ik geen speld tussen kon krijgen.

Dus dan maar gauw door met een nieuw maandthema. Het is nogal fout om iets te winnen dat je zelf georganiseerd hebt, en zo kwam ik op het volgende idee: wat is jouw “Guilty Pleasure” op reis? Iets dat schaamteloos fout is, maar dat je niet kunt laten? Iets waarvan je andere “toeristen” altijd beschuldigt, maar waar we jou ook op kunnen betrappen? Reiziger buiten de gebaande paden, maar nu even niet, want nu moet ik mij even overgeven aan mijn Guilty Pleasure… Hoe fouter, hoe beter!

Schrijf het op, leg het uit en vertel ons waarom je het niet kunt laten. En vergeet vooral niet die verschrikkelijk foute foto’s bij te voegen. Misschien vergeven we het je wel…

Inzenden kan t/m 31 januari. Succes!

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Maandthema januari: Guilty Pleasures"

  • profile image comment
    Door Mnonnnnnn• geplaatst op 20 Jan 2013 | 13:57:18

    Niets beschamends aan een goede blog schrijven hoor. En een thema kiezen waar je zelf een mooi verhaal over hebt is ook niets mis mee. Dus ook nu gewoon goed je best doen;)

    Bericht aangepast op 08:12:24