Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Afgebroken reis

Noord Brabant
Nederland
Traveltammy

Afgebroken reis

Tja wie had dat nou gedacht. Zo eindigde mijn weblog die nog veel langer had moeten duren.
Mijn wereldreis zou duren tot en met 7 Oktober. Maar omdat ik besloot alles om te gooien in me leven ben ik nu sinds 17 Juni alweer thuis. Reizen bracht veel moois met zich mee, maar ik wist wie en wat ik thuis had.
Nederland is zo gek helemaal nog niet. Nadat ik 4 weken op het schitterende Costa Rica had doorgebracht en 2 weken op Fiji was ik bekaf. Ik had in die 6 weken al zoveel rondgetrokken en gevlogen.
In Nieuw-Zeeland kreeg ik helder licht en besloot ik alle zeilen bij te zetten om zo snel mogelijk naar Nederland terug te keren.

Uiteindelijk ben ik maar 5 dagen in Nieuw-Zeeland geweest. Het was een goede keus om een andere richtng op te gaan dan te blijven en mijn geliefde te moeten blijven missen. Alhoewel ik na 6 jaar werken niet voor niets koos voor reizen, ik had niet voorzien dat ik mijn grote liefde vlak voor mijn reis zou treffen.

Uiteraard is hij de medeoorzaak dat ik mijn reis heb afgebroken, maar ook zeker omdat ik koos om weer te gaan studeren. En wel na 2 reizen in mijn uppie koos ik voor HBO Toerisme. Wat verassend!

Maar het reisvirus heb ik inmiddels en ik hoop snel weer (met geliefde) een reis te kunnen maken. Onze volgende droomreis zou zijn naar Canada. Het huren van een camper om vervolgens van oost naar west te rijden.

Around the world part 2 is niet gegaan zoals ik had verwacht. Maar ik ben in ieder geval in 1 richting op om de wereld gegaan. En had deze 7 weken niet willen missen. De varieteit van Costa Rica met zijn flora en fauna is onvergetelijk. De witte stranden van Fiji ongelofelijk. En Nieuw-Zeeland is adambenemend. Zelf ervaar ik soms nog weleens: 'Ben ik daar zelf echt geweest?'