Noord Brabant

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Noord Brabant image

Terug van de Beekse Bergen

Noord Brabant
Nederland
Julia

Terug van de Beekse Bergen

Hey Reisreporters

Zoals jullie misschien al wisten ben ik 5 dagen naar de Beekse Bergen ( safari park) geweest. Het was heel leuk. We hebben in een jungalow verbleven, (bungalow met luipaard print). Dat was heel mooi.
Het was wel jammer dat het niet zo mooi weer was. Maar ik heb wel hele mooie foto's kunnen maken, die zul je dus nog wel te zien krijgen ;-)
We zijn met een bus door de safari geweest waar de dieren los rond liepen. Dat was heel leuk om mee gemaakt te hebben al zou ik de dieren liever in het wild zijn tegen gekomen. Het was ook heel gaaf toen de giraffen het regenwater van onze bus af likte. Daar heb ik een foto van gemaakt, die is hier onder te zien.
Er waren heel veel activiteiten te doen zoals een animatie team, speelland, dierentuin, circus, een strand met meer waar je in mag zwemmen, een treintje, rondvaart met een boot en er was een zwembad. Voor sommige dingen was ik al wat te oud maar ik heb me erg vermaakt. Dus een goede tip om daar bijvoorbeeld met kleine kinderen naar toe te gaan.
Trouwens bij het circus kwam er wel een man achter kinderen aan rennen omdat ze stiekem onder het doek van de circustent door gluurde tijdens een show Echt niet normaal vind ik, het zijn maar kinderen!! Nee, voor de rest was het heel leuk. Ik zou wel langer willen blijven. Een hele leuke zomervakantie dus.

Gr. Julia

Foto's

4ba33.jpg
4ba33.jpg
Julia
87971.jpg
87971.jpg
Julia
be49a.jpg
be49a.jpg
Julia