Groningen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Groningen image

Groningen

Groningen
Nederland
Nrique

De anonieme 1* stemmer

De laatste tijd merk ik uit verschillende hoeken dat mensen het gevoel hebben dat ze naar beneden worden gestemd.

Ook ik ben inmiddels bevangen door het virus. Krampachtig ververs ik regelmatig de pagina's nadat ik een nieuwe foto heb geplaatst. Al verscheidene keren is me opgevallen dat bij mezelf, maar ook bij andere de perfecte score van 5.0 opeens met 10den van een punt daalt nadat er een anonieme stem is uitgebracht.

Geef ik zelf altijd 5 sterren? Nee absoluut niet. Er zijn erg veel foto's waarvan ik me qua kwaliteit + bijbehorend verhaal afvraag waarom er een 5* is gegeven. Ik kies er op zo'n moment regelmatig voor om niet te stemmen, aangezien ik het zonde vind om iemands perfecte score te verbreken. Als ik geen 5* geef, dan geef ik er 4 (en in echt uitzonderlijke gevallen 3, dat is nu denk ik 2x voorgekomen in de 4 jaar dat ik hier actief ben). Ik heb me inmiddels voorgenomen om mijn score zo vaak mogelijk te vermelden, met daarbij een uitleg indien ik 4* geef.

Niemand kan verplicht worden gesteld dit ook te doen, maar zelf zou ik het op prijs stellen als mij met opbouwende tips wordt verteld waarom mijn foto in jouw ogen een 4* waard is. Met deze tips kan ik namelijk alleen maar mijn voordeel doen uiteindelijk.

En op zo'n moment als dit, is het eigenlijk jammer dat we geen forum hebben waarop we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Bij deze dus mijn verzoek aan de beheerders van deze site: kan er een forum gecreeerd worden met verschillende "kamers" zodat we ook op deze manier met elkaar in gesprek kunnen gaan en onze ervaringen kunnen delen?

Hoe denk jij hierover als lezer? En wat zijn jouw ervaringen wat betreft anonieme stemmen?

Met vriendelijke groet,

Erik