Gelderland reisblogs

Profiel Portretten Pret bijna ten einde

Willemien was er(tot 27 aug 2010) Gepost op 27 aug 1012 reacties

Profiel Portretten Pret bijna ten einde
Een tip met hilarische gevolgen, zo kun je het wel noemen. Veel reacties kwamen binnen en zelfs de redactie had een link geplaatst. Na het plaatsen van de tip volgden al snel de eerste portretten. Mannen kozen vaak het eerst voor een vrouwenportret om dit later toch maar te wijzigen in een jongere manspersoon. Ook werden toch niet de meest aantrekkelijke portretten uitgezocht. Vooral slechtzienden, gezien de brillen en hele lelijke tanden /gebitten hadden de voorkeur. Je verschuilen achter een portret had als voordeel dat je elkaar eens eerlijk en grondig op het uiterlijk kon beoordelen en dat ook laten weten ook.. En daar werd heel veel gebruik van gemaakt. Geen idee hoe het jullie verging maar in het begin had ik niet eens tijd om naar de foto’s te kijken. Lach soms dubbel achter de PC om de commentaren . Soms had je het idee dat het een dating site was geworden. Op allerlei manieren werden foto’s van broers en zussen geplaatst om aan de man en/of vrouw te brengen. Ja, en ook dat geweldige blog Follow the Hype van Mies (TravelGoom), met zijn geweldige schrijf- en fantasietalent en zijn idee van een portert! Geweldig. Ik heb er ontzettend van genoten van alle portretten, commentaren en reacties en hoop jullie ook.

Willemien Positie 71 (25257 p.) Lid sinds 21-02-2010 Foto's en tips: 1141 Blogs: 11 Fans: 11
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Espanola (Galapagos) een eiland dat je nooit vergeet
6 18
Gepost op 02 mei
Ecuador Galapagos eilanden
Ghana, Afrika puur
4 12
Gepost op 10 april
Ghana
Wij gaan Ghana ervaren!
0 10
Gepost op 17 maart
Ghana Accra

Reacties bij deze blog

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

ZEKER, ik heb net als jou genoten achter de pc. Ik heb erg gelachen vooral om de reacties van iedereen die hilarisch waren. Ik heb zelfs een harem gekregen, hahahaha......
Een super initiatief die door velen volgens mij gewaardeerd is!!!!!!

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Het was geweldig! Nu kom je nog eens legaal aan een andere man, hihi. Thema liefde hebben we dus al gehad. Bedankt!!

jhhuijs

Door: jhhuijs • Geplaatst op

Hoi Willemien.
Het was inderdaad een geweldig initiatief, wat door heel veel RR op een geweldige manier ten uitvoer is gebracht. Bedankt voor het geweldige idee, ik her enorm genoten van alle portretten.

Klompie44

Door: Klompie44 • Geplaatst op

Hoi Willemien, het was inderdaad een vreselijk leuk initiatief en ik heb er dan ook met veel plezier aan meegedaan. Bedankt!
Ine

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Haha Wilemien ook ik heb hier in mijn uppie rot zitten lachen. Wat een geweldige hit is dit geworden en wat zal het weer saai worden volgende maand. Of heb je nog wat in petto!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.