Drenthe reisblogs

Afzien

manuela was er(tot 01 jan 2011) Gepost op 08 jan 105 reacties

Een heel jaar lang niet op reis! Dat mag toch wel een klein drama heten. Terwijl ik hier op de site lekker word gemaakt met de mooiste bestemmingen en de leukste reiservaringen, moet ik dit jaar toch echt zonder reizen door zien te komen. En dat terwijl mijn lijst met te bezoeken landen langer en langer wordt.
Canada en Nieuw Zeeland stonden al langer op de lijst. Maar, was ik nooit een echte Azie fan; ik had al plannen om naar Laos te gaan. Moest ik eerst nooit zoveel van Afrika weten; inmiddels moet ik toch echt naar Namibie. En ook al kan ik het (voorlopig zeker niet) betalen; ik moet en ik zal ooit naar Antarctica.
Helaas, al dat moois gaat voorlopig aan mijn neus voorbij. Ik moet het doen met jullie foto's en verhalen en kan zelf alleen maar dromen van wonderschone natuur, wildlife en volksstammen.
Maar ach, waar heb ik het over. Het is een luxe probleem. Want ik krijg er absoluut iets geweldigs voor terug. We gaan ons het hele jaar lang storten op de (ver-)bouw van ons nieuwe huis. Nu de bouwvergunning rond is en we de puntjes op de i zetten in het bestek, is het wachten op de invallende dooi, zodat we eindelijk kunnen starten met de sloop. En met een beetje geluk ben ik daar dit jaar zo druk mee, dat ik niet eens aan reizen denk....

manuela Positie 10610 (0 p.) Lid sinds 01-08-2008 Foto's en tips: 622 Blogs: 3 Fans: 3
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Wereldreizigers in Nederland
0 12
Gepost op 08 mei
Nederland Drenthe
orkaan op Cuba
2 4
Gepost op 04 oktober
Cuba Zuidoost Cuba

Reacties bij deze blog

Jelle51

Door: Jelle51 • Geplaatst op

Ja meid, ik wil ook nog zoveel, maar er moet ook iets te wensen blijven, toch?? jullie hebben straks een prachtig huis in een mooie omgeving, volgens mij genieten jij daar ook wel van. En die vakantie,s die komen er vast wel.

Joanna

Door: Joanna • Geplaatst op

Een verbouwing is anders ook een heel avontuur!! Heb je straks een heerlijk home sweet home na het reizen, want uiteindelijk is NL toch de mooiste bestemming. Ik vind reizen heerlijk, en een van de fijne dingen is het thuiskomen! Veel succes en plezier met deze uitdagende klus!

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Wanneer is de housewarming? Heel veel plezier met jullie nieuwe huis en laten we eerlijk zijn dat is toch het belangrijkste die reizen komen straks wel weer enne vergeet Myanmar niet op je lijstje te zetten, tot morgen.

indi

Door: indi • Geplaatst op

Mooi geschreven Manuela, je krijgt er veel voor terug als jullie huisje af is. Had net mijn huisje helemaal opgeknapt toen de relatie stuk ging! Staat nu te koop want ik woon ondertussen samen in Eindhoven. Ook zit ik nu zonder werk dus het reizen zal er wel bij inschieten. Misschien kan ik jullie komen helpen daar in het mooie Drenthe!!! Enne, Antarctica daar wil ik ook nog wel naartoe (laatst een fotopresentatie van jan Vermeer bijgewoond en die had er veel platen van!)
Groetjes Frank

albertensandra

Door: albertensandra • Geplaatst op

Dat is toch ook super gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En nu kun je lekker gaan dromen en fantaseren waar je het jaar daarop naar toe gaat. Zo wordt je wens groter en geniet je alleen maar meer!
heel veel plezier en succes met de (ver)bouwing van jullie nieuwe huis!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.