Nederland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Columbus op de vakantiebeurs

Gepubliceerd: 08 jan 2008
2

Morgen gaat de Vakantiebeurs weer van start! Natuurlijk vind je Columbus hier ook. Bezoek één van onze drie stands en win je mooiste reisfoto op superformaat!

Voor de derde keer is Columbus aanwezig, dit jaar met drie stands. Stel je brandende vragen aan de redactie en koop voor een schijntje je missende Columbus-edities. Neem je mooiste reisfoto’s mee op een USB-stick of cd naar onze hoofdstand (G047, Hal 2): elk uur wint de beste fotograaf zijn beeld op superformaat! De overige twee stands zijn A041 in Hal 1 en A091 in Hal 3.

De Vakantiebeurs is in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari, van 10 tot 18 uur en op vrijdag tot 22 uur. Kaartjes: € 14 aan de kassa (studenten € 8), online voorverkoop € 11,50. Kijk hier voor meer informatie.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nederland artikelen
Handige Tips
Nu het nog kan ... De leukste stadsstranden van Nederland

06 sep 2017, Voor zon en zand in eigen land hoef je niet per se de Noordzee op te zoeken. Op genoeg andere plekken in Nederland kun je terecht voor een potje beachvolleybal of een frisse duik. Dit zijn onze favoriete stranden in hartje stad.

0
Handige Tips
Killerwespen in aantocht! Dit is wat je moet weten

31 aug 2017, Groot alarm! De agressieve Aziatische hoornaar is gesignaleerd in Nederland. Zo bereid je je voor op deze killerwesp-invasie.

0
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0

Reacties van bezoekers Reageer

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Super bedankt dat jullie een van mijn gorilla foto's hebben uitgekozen om te vergroten op poster formaat !!
Helemaal geweldig ! Was een super leuke verrassing - de gorilla poster krijgt zeker een ere plaatsje bij ons in huis !

De beurs was trouwens ook een groot succes !

We hadden bijna (schrik niet !) 16 kilo aan brochures enz. meegenomen naar huis........ genoeg inspiraties voor onze volgende reizen ......

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Ik ben er zeker bij !!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.