Schiphol biedt gratis WiFi image
Wilfried

Schiphol biedt gratis WiFi

Gratis internetten terwijl je zit te wachten op het vliegveld: dat kan vanaf vandaag op onze eigen luchthaven Schiphol. Het vliegveld biedt gratis WiFi aan in de gehele terminal.

De verveling is voortaan voorbij op luchthaven Schiphol, want je kunt nu gratis internetten en e-mailen. Vanaf je eigen laptop of mobiele telefoon dan welteverstaan, want de computer krijg je er niet bij. De luchthaven gaat mee met de technologie en biedt vanaf vandaag gratis draadloos internet van KPN aan op Schiphol Plaza, de lounges, de pieren en de gates.

Maximaal één uur

Klein addertje onder het gras: het internet is slechts één uur onbeperkt te gebruiken. Doorgaans hebben reizigers natuurlijk niet veel meer tijd nodig tijdens het wachten op het vertrek van hun vliegtuig, maar je mag hopen dat je vlucht geen uren vertraging heeft, want anders zit er toch niets anders op dan navelstaren of dokken voor de Premium Service, de zakelijke dienstverlening van de luchthaven.

Hoe werkt het

Om gebruik te maken van het gratis Wifi-netwerk, kies je via je mobiel of laptop voor het netwerk KPN. Op de inlogpagina kies je voor de optie 'gratis online' waarna je een uur lang gratis gebruik kunt maken van internet en e-mail.


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of schrijf je nu in voor de Columbus nieuwsbrief