Litouwen stekker

In Litouwen worden de stopcontacten van type F gebruikt. Dit is hetzelfde type als de Nederlandse stopcontacten. Een wereldstekker is niet nodig. 

De stekker(s) die in Litouwen gebruikt kunnen worden zijn : Type C en F
Stekker C
Stekker F

Informatie over Litouwen

'455856' door vulture1960 '455856' door vulture1960

LitouwenNoord Litouwen

LitouwenNoord Litouwen

Licht op de Heuvel de

De Heuvel der Kruisen is een bedevaartsoord zo'n 12 km ten noorden van de stad Šiauliai. De eerste kruisen werden geplaatst op de voormalige Domantai-verdedigingsheuvel, na de Novemberopstand (1830-1831). Door de eeuwen heen werden hier niet alleen kruisen geplaatst, maar ook grote crucifixen, gravures van Litouwse patriotten, beelden van de maagd Maria en duizenden kleine heiligenbeelden en gebedskettingen. Dit werd en wordt vandaag de dag nog steeds gedaan door katholieke pelgrims. Een indrukwekkende plaats om te bezoeken.

'499892' door Trude '499892' door Trude

LitouwenŽemaitija NP

LitouwenŽemaitija NP

Heuvel van kruisen

De heuvel van Kruisen is een van de belangrijkste nationale monumenten van Litouwen. De heuvel is bedekt met duizenden kruisen in alle soorten en maten. Voor het katholiek Litouwen is het een magisch oord van geloof. Dagelijks worden er nog steeds kruisen geplaatst door de bezoekers.

'435407' door vulture1960 '435407' door vulture1960

LitouwenVilnius

LitouwenVilnius

Zonsondergang in...Vi

Vilnius, is een mooie gezellige stad in de baltische staten. Niet duur maar wel gezellig. Arardige mensen , en mooie gebouwen Veel te zien. Mooie stad, lekker om rond te struinen

Bekijk alle Litouwen foto's en tips