Ventas Rumba visum

Als je op reis gaat naar Ventas Rumba, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Ventas Rumba nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Ventas Rumba heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Ventas Rumba bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Ventas Rumba overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Ventas Rumba gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Ventas Rumba

Beste foto's & tips van Ventas Rumba

'1104878' door agrotewal '1104878' door agrotewal

LetlandVentas Rumba

LetlandVentas Rumba

De omgeving bij de...

agrotewal

Rijden door de Baltische staten met de camper is even slikken, zeker na Noorwegen en Finland. Alle idioten op de weg rijden volgens mij daar rond. Ze snijden ons af en gaan dan rustig op de rem staan zodat we capriolen uit moeten halen om veilig naar de volgende bestemming te rijden. De watervallen Ventas Rumba zijn gelukkig een omweg meer dan waard. Volgens Wikipedia is de waterval Ventas Rumba in Letland de breedste van Europa. Het is dan ook maar liefst 249 meter, het water valt niet ver niet meer dan 2 meter. Toch is het een topattractie, zeker voor waaghalzen en mensen met kinderen. Je kunt namelijk over de stenen lopen en zo de waterval oversteken. Als je de foto vergroot zie je in de verte de watervallen en hele kleine mensjes. De rivier de Venta stroomt van Litouwen door Letland naar de Oostzee. De foto heb ik gemaakt bij het dorp Kuldiga waar ook een eeuwenoude brug over de rivier gaat. Het oude dorp is zeker een bezoekje waard. Het ligt op ongeveer 160 km van Riga.

'1100791' door agrotewal '1100791' door agrotewal

LetlandVentas Rumba

LetlandVentas Rumba

Afkoelen bij de...wat

agrotewal

Volgens Wikipedia is de waterval Ventas Rumba in Letland de breedste van Europa. Het is dan ook maar liefst 249 meter, het water valt niet ver niet meer dan 2 meter. Toch is het een topattractie, zeker voor waaghalzen en mensen met kinderen. Je kunt namelijk over de stenen lopen en zo de waterval oversteken. Ik heb het mensen zien doen, maar ze waren er zeker een half uurtje zoet mee, heel voorzichtig hun pad zoekend zonder uit te glijden. Ik heb me er niet aangewaagd, ik sta niet zo vast op mijn voeten en met de camera niet iets wat ik ga uitproberen. Het was een warme dag en een klas met kinderen ging heel even het water in. De rivier de Venta stroomt van Litouwen door Letland naar de Oostzee. De foto heb ik gemaakt bij het dorp Kuldiga waar ook een eeuwenoude brug over de rivier gaat. Het oude dorp is zeker een bezoekje waard. Het ligt op ongeveer 160 km van Riga.

Laat kaart zien