Madona beste reistijd

Het weer in Madona

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Madona te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Madona? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Madona

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Madona:Van november t/m maart vecht de temperatuur om boven het nulpunt uit komen. De zon heeft haar strijd in deze maanden al opgegeven. Juli en augustus komen qua temperatuur het hoogst uit de bus. Houd er wel rekening mee dat je in deze maanden verrast kan worden door een flinke regenbui.


Reisadvies
Voor Madona geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
17 juni Herdenking bezetting door de Sovjet-Unie 1940, 14 juni Herdenkingsdag slachtoffers sovjetdeportaties, 23 en 24 juni Midzomernachtfeesten, 18 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Madona

Laat kaart zien