Liepaja

Liepaja is een stad in het zuidwesten van Liepaja, en de op twee na grootste stad van het land. De stad ligt op een smalle strook tussen de Oostzee en het Meer van Liepaja. Liepaja is een belangrijke havenstad, de havens zijn ijsvrij. Er is een commerciële haven met veerverbindingen naar Zweden en Duitsland, en een marinehaven.

Informatie over Liepaja

Beste foto's & tips van Liepaja

'343512' door marjolijn '343512' door marjolijn

LetlandLiepaja

LetlandLiepaja

Oostblokflats Liepaja

marjolijn

In Liepaja was vroeger een Russische marinebasis en goelag/gevangeniscomplex; het terrein is nu in verval, maar de oude Oostblokflats zijn nog wel bewoond. Met een zonnetje erop lijkt het nog iets, maar de levensstandaard in Letland is laag.

'366165' door marjolijn '366165' door marjolijn

LetlandLiepaja

LetlandLiepaja

Marinehaven Liepaja

marjolijn

We zijn hier in Liepaja, een stad in het zuidwesten van Letland, en de op twee na grootste stad van Letland. De stad ligt op een smalle strook tussen de Oostzee en het Meer van Liepaja. Liepaja is een belangrijke havenstad, de havens zijn ijsvrij. Er is een commerciële haven met veerverbindingen naar Zweden en Duitsland, en een marinehaven. De laatste, Karosta, was een belangrijk steunpunt voor de Sovjet-vloot. Dit complex maakt nu een vervallen indruk.

'192658' door Inorina '192658' door Inorina

LetlandLiepaja

LetlandLiepaja

Prachtige...Russ.orth

Inorina

Inde stad Liepaja, lag vroeger een Russ. marine basis. In een straatarme wijk met echt de slechtst denkbare flats met Russ. niet ingezetenen,. staat een pracht van een kathedraal. Buiten en binnen een juweel. Boven het ingangsportaal zit afwerking ala Cordoba in Spanje......

Laat kaart zien