Krka 

Foto door Reisreporter Svangelderen

Kroatie is een uitermate geschikt land om te rotsklimmen. Het Paklenica NP bevat meer dan vierhonderd klimroutes op alle niveaus. Er zijn ook gebieden met routes aan de kust, deze zijn alleen niet voor beginners weggelegd.

Informatie over Krka 

Beste foto's & tips van Krka 

'521881' door Moraimavdf '521881' door Moraimavdf

KroatiëKrka 

KroatiëKrka 

Wandelpaden

Moraimavdf

Een prachtig natuurgebied in Kroatië, is het Nationaal Park Krka. Rondom deze watervallen loopt een aangelegd en goed begaanbaar wandelpad. Daarachter kun je het wandelpad langs de watervallen zien liggen. Over een totale lengte van 800 meter valt het water over 17 kleinere watervallen naar beneden.

'492671' door Mryn74 '492671' door Mryn74

KroatiëKrka 

KroatiëKrka 

KRKA National Park

Mryn74

Nationaal park Krka is het zevende nationale park van Kroatië. Het heeft een oppervlakte van 111 km². De rivier de Krka ontspringt aan de voet van het Dinaragebergte. De lengte tot aan zee bedraagt ongeveer 70 km. Het nationale park hoort bij de Zuid-Europese (mediterrane en submediterrane) regio. Mede dankzij zijn speciale ligging en het mozaïek aan diverse types van leefomgevingen heeft het park een rijke en gevarieerde flora en fauna. (Bron: Wikipedia)

'503433' door liane '503433' door liane

KroatiëKrka 

KroatiëKrka 

Krka watervallen

liane

Het nationaalpark Krka is erg mooi. Overal zie je mooie natuur en prachtige watervallen. Bij de grootste waterval mag men in het water. Voordeel van Krka is dat je er zelf zonder gids rond mag wandelen.

Laat kaart zien