Verona

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Operabezoek in Verona

Verona,
Italië


Wanneer je in Verona bent is het zeer aan te raden de opera te bezoeken in de oude Romeinse arena in het centrum in de stad. Gegarandeerd een zeer indrukwekkende avond. Aan te raden is een opblaaskussentje mee te nemen. De stenen kunnen na 4 uur behoorlijk hard aan gaan voelen. En het isoleert ook iets tegen de warmte die van de stenen af straalt, als de arena de hele dag in de zon op heeft liggen warmen. In verband met de warmte is het ook verstandig drinken mee te nemen. Het is ook in de arena te koop, maar erg duur.
Om rijen voor de kassa te voorkomen zijn kaarten via internet te bestellen via onderstaande site. Ook is hier de planning te zien, aangezien er elke avond een andere opera speelt.
[url="http://www.arena.it" target="_blank"]www.arena.it[/url]

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Operabezoek in Verona"

 • profile image comment
  Door AngelaenAnniek• geplaatst op 28 Apr 2012 | 20:15:04

  Dit is niet alleen een leuke tip, maar een van de mooiste plekken op de wereld om een opera bij te wonen, waarbij Aida dan natuurlijk wel de klassieker is!
  Echter, wat niet op de genoemde website vermeld wordt, maar wel via andere websites te vinden is, is dat de oude arena's tegenwoordig ook door popsterren gebruikt worden: Nimes (FR), Verona (IT) en Arles (FR) en Frejus (FR) om er maar s drie te noemen

  Bericht aangepast op 15:49:48
 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 27 Aug 2009 | 16:52:43

  hele leuke tip.

  Bericht aangepast op 16:02:05