Venetië reisblogs

Studiereis/dag Venetië

MLentz was er (tot 27 okt 2011) Gepost op 30 okt 112 reacties

Het is half 1 s'nachts wanneer ik in de auto stap om naar een collega te rijden en vervolgens met nog 3 andere collega's samen onze reis naar een dag Venetië beginnen. Dit tripje is aan vele reisagenten aangeboden en wij zaten hier bij.
Bij aankomst worden we met bussen naar de haven gebracht waar we de Nieuw-Amsterdam van de hal van binnen en buiten mochten bewonderen. Groots en geweldig, wat een product!
Na een heerlijke culinaire 4-gangen lunch worden we met bootjes gebracht naar het San Marco plein. Hier mochten we nog 5 uur heerlijk rondslenteren. Prachtige bouwwerken gezien en wat een gezellige sfeer. De gondeltjes door de grachtjes, de duiven die voor je neus langs vliegen, de prachtige luxe panden van de dure zaken en de heerlijke pizzapunten die je veelal overal kunt krijgen.
We zijn dan in oktober geweest, maar het was er nog heerlijk weer! Ook was het nog steeds gezellig druk met bandjes op terassen. Voordat we weer terug gingen naar de pendelbootjes kwam ineens in het donker het schip dat we hebben mogen bewonderen aanvaren. Wat een geweldige ervaring! Duizenden lichtjes en de kleine bootjes die er gewoon omheen vaarden. Prachtig!
Het was nog weer een lange reis terug, maar het was zeker de moeite waard! Wat hebben we toch een droombaan!

MLentz Positie 18105 (0 p.) Lid sinds 07-09-2011 Foto's en tips: 2 Blogs: 3 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
blogfoto nr. 2
blogfoto nr. 3
blogfoto nr. 4
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Studiereis Londen
4 3
Gepost op 17 april
Groot-Brittannië Londen
Studiereis Gran Canaria en Tenerife
4 0
Gepost op 17 april
Spanje Gran Canaria

Reacties bij deze blog

MLentz

Door: MLentz • Geplaatst op

Hallo! Mijn naam is Mandy, ik had geen idee dat het als een M. werd vermeld haha! Zo zie je maar weer ik moet alles nog een beetje uitzoeken!
Ja het is een erg leuke baan voornamelijk door de variatie natuurlijk. En je kunt met reizen bezig zijn, mensen helpen en zelf wat van de wereld zien!
Het was inderdaad een pittige dag, maar goed ik ben nog jong en het kan nu allemaal nog he, nu ik er nog tijd voor heb!
Studiereizen zijn echt geweldig, altijd weer een andere bestemming. Eind november ga ik de Canarische Eilanden bezoeken en in december nog naar London. Aangezien ik nog maar net ben begonnen in de toeristische sector willen ze eerst dat ik zoveel mogelijk van Europa zie.
Je bedoelt dat ik een link plaats en mensen hier dan op kunnen klikken?
Jan is jou naam of is het een afkorting? Je hebt echt hele mooie dingen gedaan en gezien he? Wat een prachtige foto's, om jaloers op te zijn haha!

Groetjes Mandy

Jan10e

Door: Jan10e • Geplaatst op

hoi M. (eigen naam of liever nickname?) Blij dat je vind dat je een droombaan hebt. Maar die nachtrit vind ik toch wel wat bezwaarlijk zeg. Dat zijn toch geen reistijden meer. En dan lekker slaperig de volgende dag weer op t reisbureau??? Is je gegunt hoor. Elke studiereis is een krent uit de pap toch? Ja de schepen van HAL zijn heel indrukwekkend. Gaaf dat je die in het romantische Venetie hebt kunnen bezichtigen. Tip: je hebt nu foto's bij je blog geplaatst die je ook op de fotosite hebt geplaatst. Dan kan. Wat ik meestal die is dat ik mijn mooiste foto(s) dan op de site plaats en iets minder mooie die wel het blog ondersteunen bij het blog. Zo kan ik dan meer foto's plaatsen. En in het blog kun je dan je mooie foto 'linken' door gewoon de betreffende internetpagina te copieren en te plakken... Is allemaal even uitzoeken, maar de diverse kunstjes heb je zo onder de knie. Enne.... ik wil best nog wel meer over je studiereizen lezen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.