Toscane

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Boerderij nabij Lago di Chuisi

Toscane,
Italië


Fietsend door Toscane besloten we om te overnachten op een camping bij Lago di Chuisi.
Het was een pittige etappe geweest met flink wat heuvels en we moesten een keuze maken tussen twee campings in de buurt. De ene lag direct aan het meer, de andere verder heuvelop in de buurt van deze boerderij. We stopten even om wat foto's te maken maar besloten toch verder de heuvel af te gaan naar de camping bij het meer, dat moest wel een idyllisch plekje zijn. De weg liep stijl af dus we gingen lekker hard naar beneden. Die heuvel weer terug op, daar waren we nu te moe voor, dat kwam morgen wel, deze nacht zouden we hier blijven op camping La Pesce D'oro (De Goudvis).
Idyllisch werd het niet, de camping werd slechts gebruikt door vissers in gare caravans met lekke banden en bekleed met mos, de camping zelf rook naar een vismarkt, her en der lagen afgehakte vissenkoppen verspreid over de camping door de katten die er mee aan de haal gingen.
We vonden in een hoekje een plek waar de geur dragelijk was en zetten onze tent op. De volgende morgen waren we vroeg op weg naar fraaiere oorden.