Casa Corsi

Was hier op 2013-02-02 Gepost op: 1 reacties.
Afgelopen week hebben we jullie al laten weten dat zich een nieuw project had aangediend.
Behalve onze eigen appartementen hebben we nu een heuse vrijstaande villa in de verhuur!

Je mag nu meteen hier gaan klikken om te gaan kijken en snel te boeken, want je weet dat het storm loopt bij ons op dit moment of je wil eerst lezen hoe het allemaal tot stand gekomen is.

Vlak voor de kerst werden we gebeld door Rosella
Eigenaars Rosella en haar man Fabrizio wonen in Cerbaia, een dorpje hier vlakbij. Voor de gasten die al eerder op Partingoli zijn geweest, dat is het dorp waar je doorheen rijdt als je naar San Casiano gaat of verder naar Greve in Chianti. Zij vroegen zich af of wij interesse hadden om de bemiddeling voor de verhuur van hun villa te gaan doen. Ze hadden al eerder een agent gehad, maar die samenwerking beviel niet. Waarom zouden wij het beter doen dan? Fabrizio en Roberto (de zoon van Rodolfo, de wijnboer op Partingoli, red.) kennen elkaar al van kleins af aan. In een gesprek had Roberto onze naam genoemd en gezegd dat wij een betrouwbare partij waren. Een raccomandazione van een oude vriend was voldoende om het vertrouwen te winnen.

casacorsi_keuken

Gerenoveerd
Wij zijn erg kritisch wat wij onze gasten aanbieden en als wij een extra appartement in de verhuur zouden nemen, moet dat wel een vergelijkbaar verlengstuk van Partingoli zijn. Het huis is jarenlang bewoond geweest door de vader van Fabrizio. Na zijn overlijden dachten ze er niet aan om zo een mooie locatie op te geven en is Fabrizio de boel grondig gaan renoveren met een schitterend resultaat als gevolg. Toen we de eerste keer binnen kwamen vroegen we ons direct af of we hier niet zelf zouden moeten gaan wonen. Het ademt een heerlijke rustige en relaxte sfeer uit en is van alle gemakken voorzien.

foto_corsi_buiten

De indeling
Als je over de oprijlaan door het hek rijdt en je je auto parkeert op de parkeerplaats (er passen wel drie auto’s op) valt als eerste de weidsheid van het landschap op. Het uitzicht is net zo mooi als op Partingoli! Je beschikt over een tuin van zo’n 1000 vierkante meter, een eigen zwembad en twee terrassen. Met de trap komen we in de villa en valt als eerste de mega grote open haard op. Hij werkt en schroom je vooral niet om hem te gebruiken. Naast de open haard een grote zithoek met sattaliet TV en DVD speler, door naar de keuken die compleet is en van alle gemakken voorzien. (inclusief vaatwasser) Twee grote slaapkamers met tweepersoonsbed en eigen badkamer. Wil je met meer dan vier personen komen? Dan is er nog een kleine studio met comfortabele slaapbank aanwezig. In de ruimte op de begane grond vind je een grote tuinset en een wasmachine.Behalve een prachtige locatie kan je natuurlijk genieten van de faciliteiten van Partingoli. Broodjes, verse maaltijden, wijn en olijfolie en we vinden het erg leuk als je ook deelneemt aan de diners, de BakBQ’s en de borrels.

corsi_kamers

Website
Ik ben direct aan de slag gegaan met een website voor Casa Corsi en…hij staat! Nog niet in de vorm zoals ik hem graag wil hebben, maar is afhankelijk van onze eigen website. Daar kom ik later op terug. Zonder de hulp van de profs had ik het niet voor elkaar gekregen. Ik dank mijnheer de hoed, mijnheer driezestig en mevrouw hallo aan allen.
Alle benodigde informatie staat op de nieuwe website van Casa Corsi, behalve de plattegrond. Ik had Rosella om een plattegrond gevraagd en die zou ze de volgende dag meteen komen brengen! Dat is nu drie dagen geleden, dus die is er waarschijnlijk maandag…Het blijft toch een heerlijk land!

Kijk en geniet van ons nieuwe kind en laat me vooral weten wat je er van vindt!
Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
 

1 reactie(s) bij "Casa Corsi"

  • profile image comment

    Beste Martijn, We hebben je tip verwijderd omdat het niet is toegestaan om de Reisreporter site te gebruiken om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatstip"]FAQ-pagina [/url]voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van tips. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2013-02-04 11:05:22

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.