Sicilië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Columbus-oprichter Louise blogt

Gepubliceerd: 11 apr 2009
0

Voor iedereen die benieuwd is hoe de reportages in Columbus Magazine tot stond komen, houdt adjunct-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have nu een blog bij.

Samen met hoofdredacteur Matthijs de Groot reist Louise ten Have voor iedere editie van Columbus af naar een van de vele landen die onze aardbol rijk is, om daar van de gebaande paden af te stappen en een prachtige reportage in elkaar te draaien.

Sicilië
Voor editie 18, dat rond 9 juni in de winkels zal verschijnen, is het tweetal momenteel op Sicilië. Speciaal voor de lezers van Columbus en bezoekers van onze site houdt Louise voor het eerst een blog bij, over hun belevenissen daar en haar ervaring met haar nieuwe camera. Ze is namelijk de gelukkige bezitter van een gloednieuwe Canon EOS 5D Mark II en deze reis maakt de camera zijn vuurdoop.
Benieuwd hoe het de hoofdredacteuren vergaat? Volg dan de belevenissen op Louise's blog.

Columbus
Columbus werd in 2005 opgericht door de gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de Groot uit ontevredenheid met de bestaande reisbladen. In het blad komen de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, aan bod, waarbij veel aandacht besteed wordt aan de kennis van lokale bewoners.
Elke reportage in Columbus wordt gemaakt door een Columbus-team dat speciaal voor dit doel naar de bestemming is gestuurd.

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Italië artikelen
Bizar
Een twijfelachtige eer: de heetste plekken aller tijden

22 nov 2016, De temperatuur is de afgelopen weken al een paar keer onder het vriespunt gekropen. Op dit moment stippel jij ongetwijfeld je vluchtroute uit naar een warmer oord. Maar er bestaat ook zoiets als té warm. Op deze plekken liep het kwik in het verle...

0
Reportage
Dit is het leukste dorpje van Sicilië

15 aug 2015, Pssstt! Diep verscholen in het binnenland van Sicilië ligt Sant'Angelo Muxaro, met stip het leukste dorp van het eiland. Je waant je er Siciliaan tussen de Sicilianen.

0
Reisnieuws
Sicilië, Italië

29 aug 2012, I’ll make you an offer you can’t refuse: ruige natuur, levendige steden, indrukwekkende tempelruïnes, fantastisch eten uit de hele wereld en een extreem gastvrije bevolking. Sicilië, het eiland bij het puntje van de Italiaanse laars, heeft a...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.