Columbus-oprichter Louise blogt image
Wilfried

Columbus-oprichter Louise blogt

Voor iedereen die benieuwd is hoe de reportages in Columbus Magazine tot stond komen, houdt adjunct-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have nu een blog bij.

Samen met hoofdredacteur Matthijs de Groot reist Louise ten Have voor iedere editie van Columbus af naar een van de vele landen die onze aardbol rijk is, om daar van de gebaande paden af te stappen en een prachtige reportage in elkaar te draaien.

Sicilië
Voor editie 18, dat rond 9 juni in de winkels zal verschijnen, is het tweetal momenteel op Sicilië. Speciaal voor de lezers van Columbus en bezoekers van onze site houdt Louise voor het eerst een blog bij, over hun belevenissen daar en haar ervaring met haar nieuwe camera. Ze is namelijk de gelukkige bezitter van een gloednieuwe Canon EOS 5D Mark II en deze reis maakt de camera zijn vuurdoop.
Benieuwd hoe het de hoofdredacteuren vergaat? Volg dan de belevenissen op Louise's blog.

Columbus
Columbus werd in 2005 opgericht door de gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de Groot uit ontevredenheid met de bestaande reisbladen. In het blad komen de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, aan bod, waarbij veel aandacht besteed wordt aan de kennis van lokale bewoners.
Elke reportage in Columbus wordt gemaakt door een Columbus-team dat speciaal voor dit doel naar de bestemming is gestuurd.