Piemonte

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Piemonte image

Piemonte

Piemonte
Italië
Agriverdita

Gabi's hoedje

Het begon allemaal met Gabi’s hoed en onze blauwe regen …

Deze lente had één van onze gasten, Gabi, een hele leuke foto genomen van zichzelf voor onze blauwe regen, die toen prachtig in bloei stond. Ze had een erg leuke hoed aan en we lachten dat met een hoed en zonnebril elke foto er beter uitziet. Ik merkte op dat ik wel een zonnebril had, maar geen hoedje.

Ondertussen zijn we een paar maanden later en krijg ik opeens een berichtje van Gabi dat ze een lavendelhoed voor mij gemaakt heeft. Mijn mond viel open en wou de hele dag niet meer dicht gaan, want geef toe, dat verwacht je niet onmiddellijk hé.

De leveringsdienst werkte deze keer ook supersnel, en 2 dagen later liep ik hier al te pronken met mijn zomerhoed. Omdat ik Gabi foto’s beloofd had, trok ik dan vandaag richting lavendelveld om wat selfies te gaan nemen met een mooie paarse achtergrond (niet beseffend dat ik mijn gsm thuis had laten liggen, dus ik had die selfies op mijn buik kunnen schrijven) … maar ik zag ik al in de verte een wagen staan en er liep iemand in mijn lavendelveld. Van dichterbij herkende ik een lokale fotograaf, Renato Ruffino, die regelmatig in de buurt natuurfoto’s komt nemen… dus ik heb hem direct aan het werk gezet en wat foto’s laten nemen van mij met mijn hoedje en mijn hondjes