Milaan

Deze stad is het shoppingwalhalla voor veel vrouwen. Misschien wel de beste plek om te shoppen is de passage Galleria Vittorio Emanuele II. Milaan, met ongeveer 1,3 miljoen inwoners, staat bekend om zijn elegantie, mode, architectuur, overheerlijke restaurants, voetbal en weelderige uitgaansleven. Het is een van de grootste modesteden, alle belangrijke modeontwerpers hebben hier een boetiek gevestigd. Als je in Milaan bent kún je gewoon niet om de reusachtige Dom heen. En ook het Teatro alla Scala is beroemd over de hele wereld.

Informatie over Milaan

Beste foto's & tips van Milaan

'31360' door Ivo Pennings '31360' door Ivo Pennings

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

De Dom van Milaan

Ivo Pennings

De Dom van Milaan (Duomo Santa Maria Nascente)

'33513' door nanineheshusius '33513' door nanineheshusius

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

Duomo

nanineheshusius

Alle details van de Dom in Milaan zijn eigenlijk de moeite waard om te fotograferen, dan ben je echter nog wel even bezig. Hier de "Bliksem afleiders".

'43224' door Stijntehennepe '43224' door Stijntehennepe

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

De Dom Milaan

Stijntehennepe

Mooie zonsondergang op het dak van de Dom in Milaan!

Kaart van Milaan en omgeving

Laatste Milaan artikelen

Sleurhutten worden steeds cooler

Caravans iets van vroeger? MINI, Airstream Trailers en Republic of Fritz Hansen ontwierpen samen een caravan van deze tijd. Het moderne huis op wielen is 6,8 meter lang en is helemaal op het ontwerp van de MINI Cooper S Clubman afgestemd.

Caravans iets van vroeger? MINI, Airstream Trailers en Republic of Fritz Hansen ontwierpen samen een caravan van deze tijd. Het moderne huis op wielen...

0 ItaliëMilaan