Lombardije en de meren reisblogs

Back home

pdanielse was er (tot 20 jun 2009) Gepost op 20 jun 097 reacties

Zo, we zijn weer terug van weg!

Na de Dolemieten en het Garda meer, San Felice del Benacio (alleen die naam al.....) zijn we via een daagje Zwitserland, Swachseln en via de Moezel terug gekomen. Beetje hotel, beetje tent, nog kleinere tent en een nachtje in een supermoderne B&B aan de Moezel.
In de Dolemieten mooie wandelingen gemaakt in de bossen en bergen daar. Catch off the day: een heuse vos die zomaar voor m'n camera langs liep te snuffelen, die moet wel erge honger hebben gahad. Normaal ziet je ze nooit.
Aan het Garda meer vinden wij het altijd leuk, lekker met een grote tent op een leuke camping en genieten van het weer: 31 gr. C. is lekker maar na 7 dagen hadden we het wel gezien en zijn we via een nachtje, kleine tent, in Swachseln in de buurt van Luzern beland. Ook niet slecht met een meertje gelijk aan de camping. Leuk bergdorpje bezocht en wezen winkelen in Luzern zelf.
Daarna via het Zwarte woud, de Schwartswalder Hochstrasse, een leuk tocht gemaakt en in de avond aan de Moezel neergestreken. Daar per ongeluk bij een heel leuke B&B terecht gekomen. Een oud huisje helemaal in 'vakwerk' stijl, die geheel gerenoveerd en ontzettend leuk ingericht was. Kortom TOP.
De volgende/laatste dag via de toeristenplaatsen Cochem en Bernkastel nostaligsgische herrineringen opgehaald. Hier veel fietsers (echt hordes) in de leeftijdcategorie van 60+ en in de straatjes zelf de rollators tellen. Desalnietemin, bijzonder leuk, mit torte und caffee. Nogmaals de nostalgie ten top.
Het zit er weer op, maar we treuren niet, eh wat slaapt dat bed thuis toch lekker.......

grtzzzz Peter

pdanielse Positie 338 (1180 p.) Lid sinds 10-09-2008 Foto's en tips: 1200 Blogs: 32 Fans: 2
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Terug naar Thessaloniki (Slot)
3 4
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland
De Meteora kloosters (6)
4 1
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland
Delphi en Meteora (5)
4 0
Gepost op 16 april
Griekenland Vasteland

Reacties bij deze blog

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Hoi Helen en Peter,
Wat een gezellige blog! Jullie hebben wel genoten zo te lezen, het maakt mij benieuwd naar de foto's!
Groetjes,
Grietje

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Dag Peter en Hellen,
Zo te lezen hebben jullie een mooie tijd beleefd. Zijn jullie vroeger in je jeugd of in de prille liefde tijd hier geweest dat je schrijft nostalgie en en oude herinneringen? Je beschrijft je vakantie erg humorvol.
Fijn te horen dat je eigen bedje weer heerlijk is!
groeten Mireille

herman m

Door: herman m • Geplaatst op

Hallo Peter en Helen,
Na enkele dagen niet meer op Columbus te zijn geweest, lees ik nu dat jullie inmiddels weer thuis zijn. Zo te zien hebben jullie weer wat bijzondere dingen meegemaakt en genoten van een behoorlijke diversiteit aan landschappen. Ben benieuwd naar de fotoresultaten.
Groeten, ook aan Helen, mede namens Marry,
Herman.

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Hallo Peter,
Er valt toch veel te beleven in ons oude Europa. Leuk om al jullie avonturen te lezen, maar we zitten hier natuurlijk op de foto's te wachten. Hoeveel vossenfoto's heb je gemaakt???
hasta la vista, Nel

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Ben zo benieuwd naar je Dolemieten foto`s het is mijn favoriete plekje in Europa, dus laat Gorke niet te lang wachten Pedro!!!!!!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.