WIN: Gianmaria Testa treedt op image
Smckle

WIN: Gianmaria Testa treedt op

De muziek van Gianmaria Testa geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in Italië. Als je jezelf wilt begeven in de warme en intieme Italiaanse ambiance, bezoek dan één van de komende concerten van deze charmante zanger.

De Italiaanse troubadour Testa is van 16 t/m 25 maart in Nederland en België. Met zijn nieuwe album Solo Dal Vivo ('Alleen leven') behoort hij definitief tot één van de grote zangers van het Europese lied.

Songs

De melodieën van Testa zijn sprookjesachtig. De zanger schrijft veel over vrouwen en heeft daar een goede reden voor:: ‘Voor normale mensen zoals ik is, zonder wat voor machtsmiddel dan ook, liefde de enige manier om het paradijs te bereiken.’

Optredens

In Nederland heeft hij zijn eerste concerten gegeven in december 2004. In 2007 was Testa te gast op het The Hague Jazz Festival. Daarop volgde in 2008 een concerttour. Na zoveel reizen en concerten wilde de Italiaanse singer-songwriter een live-registratie uitbrengen. Zo wil hij de luisteraars van zijn nieuwe album Solo dal vivo laten meegenieten van de intieme en warme concertsfeer en daarmee de luisteraar tot onderdeel van zijn publiek maken.

TV

Op zondag 21 maart 2010 is de zanger te gast in Kunststof TV (Nederland 2, 17.25 - 18.05 uur).

Concerten


16 maart: Lokeren, CC Lokeren
17 maart: Delft, De Veste
18 maart: Drachten, Lawei
19 maart: Nijmegen, Schouwburg
20 maart: Den Haag, DAPZ
21 maart: Alkmaar, Theater de Veste
22 maart: Brussel, Italiaanse Kring
23 maart: Brussel, Italiaanse Kring
24 maart: Brugge, Stadsschouwburg
25 maart:Haarlem, Philharmonie

WIN

Wil je graag naar dit concert? Dat kan! Columbus geeft 3 x 2 kaarten weg. Jij en je genodigde krijgen dan bovendien ieder een gesigneerde versie van het alsbum Solo dal Vivo, bestaande uit een CD en DVD.

Neem alvast een voorproefje





Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS. [/i]