IJsland Artikelen & Blogs

Buddysysteem

IJsland ontdekken met locals? Zo doe je het

Gepubliceerd: 30 apr 2019 0
Voor iedereen die serieus last heeft van FOMO (fear of missing out) is er goed nieuws. Icelandair maakt het mogelijk om een hulplijn in te schakelen zodat je altijd de vetste reiservaring hebt. Het enige wat je hoeft te doen is je buddy bellen. 


Met de tips & tricks van je local buddy kom je op de tofste plekken (Foto: Tim Bilman)

Het buddy systeem

De buddy die je belt zit in IJsland en kan jouw helpen met het plannen van je reis, maar heeft ook de beste tips & tricks voor je als je eenmaal op vakantie bent. Je kunt met al je vragen bij je buddy terecht. Vragen over de beste restaurants, hidden spots en de fijnste hotsprings, je kunt het zo gek niet bedenken of je buddy heeft het antwoord. That’s what friends are for! Alle Icelandair Buddies hebben verschillende hobby’s en expertise én zijn op de hoogte van de laatste ins & outs op het gebied van duurzaam toerisme. 

Keuzestress en angst voor fake reviews

Maar zitten reizigers wel te wachten op een buddy? Naast dat je nooit genoeg vrienden kunt hebben zijn insidertips natuurlijk altijd welkom! Bovendien blijkt uit onderzoek dat reizigers het moeilijk vinden om keuzes te maken en hiervan keuzestress krijgen. Vooral omdat de planning vaak te krap is voor alle activiteiten die op het verlanglijstje staan. Het kiezen voor de verkeerde activiteit ligt op de loer. Ook geeft de helft van de onderzochte Nederlanders aan dat ze reviews niet vertrouwen omdat er zoveel fake reviews zijn. Hoe stel je dan nog je reisplanning samen? Je raadpleegt een local. En die locals zitten met smart op jou te wachten om jou tips te geven, zodat jij een echte en authentieke reiservaring kunt hebben. Zonder stress; want het is immers wel vakantie! 

Get in touch

Je kunt je buddy nog tot en met 8 juli bereiken per telefoon of online messenger; de service houdt hierna op. De buddies staan (helaas) alleen passagiers van Icelandair te woord. Meer details over de Buddy Hotline vind je hier
 

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer IJsland artikelen

Instagram-wedstrijd: win een droomreis naar IJsland

Met Columbus win je nog eens wat, zoals deze droomreis naar IJsland voor twee personen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? We leggen uit hoe je mee kan doen met je mooiste winterfoto’s.

Met Columbus win je nog eens wat, zoals deze droomreis naar IJsland voor twee personen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? We leggen uit hoe je mee k...

Strand+: 5 toffe stranden met nét dat beetje extra

Bij Columbus zijn we beach bums in het hart en nieren, maar onze stranden combineren we het liefst met andere bijzondere reisactiviteiten. We presenteren: de favoriete strand+ ervaringen van onze redactie en online community!

Bij Columbus zijn we beach bums in het hart en nieren, maar onze stranden combineren we het liefst met andere bijzondere reisactiviteiten. We presente...