Leinster

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Museum of Style Icons, Newbridge

Leinster,
Ierland


Als je in het district Kildare bent, breng dan eens een bezoek aan het Museum of Style Icons in het Newbridge Silverware Visitor Centre. Zéér aan te raden!! Newbridge verkoopt niet alleen kwaliteitstafelzilver, geschenken en sieraden, maar ook een breed assortiment gebruiksvoorwerpen, o.a. fraaie collectie glas en bestek van de Ierse ontwerper Paul Costelloe, maar er is binnen in het Centre ook een museum gevestigd. In dit museum is een permanente tentoonstelling.
Het museum beschikt over designs van Ierlands meest opmerkelijke ontwerpers en vitrines geassocieerd met een aantal van de meest legendarische sterren zoals; Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bette Davis, Gloria Swanson, Barbara Streisand, Julie Andrews, Vivien Leigh, Elizabeth Taylor, Gloria Swanson, Jean Simmons, Sarah Jessica Parker, Jimmy Stewart, Ingrid Bergman and Barbara Stanwyck ( Hollywood) maar ook prinses Diana, Michael Jackson, e.a.
En om het nog completer te maken, het Gouden Medaille bekroonde "Silver" Restaurant is tevens ter plaatse gevestigd op de Newbridge Zilverwerk Visitor Centre. Een aanrader is de afternoon tea met homemade scones, raspberry jam, cream,cakes,etc…. Het museum en restaurant zijn 7 dagen per week open.

Newbrides Silverware - A touch of magic.

Kijk op, www.newbridgesilverware.com