Kilkenny vaccinatie

Ga je op reis naar Kilkenny, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Kilkenny. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Kilkenny en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Kilkenny kan namelijk van gebied tot gebied in Kilkenny verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Kilkenny nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Kilkenny.  

Informatie over Kilkenny

Beste foto's & tips van Kilkenny

'500283' door pkoelewijn '500283' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Parliament street

pkoelewijn

Na het beklimmen van de Round Tower bij de kathedraal is het "shopping time" geworden. Winkels vind je volop in de High Street. In het verlengde daarvan, de Parliament Street staan de biervaten op de stoep. De felle kleuren contrasteren enorm met de grijze stenen van kerken, kastelen en kloosters.

'504557' door pkoelewijn '504557' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Smaken verschillen

pkoelewijn

De High Street van Kilkenny is een gezellige en kleurige winkelstraat. Veel panden zijn geschilderd in een fris blauw of rood kleurtje. Deze winkelketen, die kleding vermaakt en repareert, heeft het wel heel bont gemaakt. De winkel is in elk geval niet te missen.

'500346' door pkoelewijn '500346' door pkoelewijn

IerlandKilkenny

IerlandKilkenny

Kasteel

pkoelewijn

Het Kilkenny Castle is de belangrijkste attractie van Kilkenny en behoort tot de beroemdste kastelen van Ierland. De Long gallery heeft een glazen dak. Vergeet ook niet het Design Centre te bezoeken dat tegenover het kasteel ligt. Hier kun je de mooiste spulletjes kopen, aardewerk, wollen kleding etcetera....

Laat kaart zien