Dublin

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Guinness

Dublin,
Ierland


Dublin staat om de een of andere reden de laatste dagen in de spotlights. Leuk, want ik ben er net geweest en doe er vrolijk aan mee! Dublin is ook een stad die het verdiend. Althans dat is mijn mening. Een hele gezellige stad met onwijs vriendelijke mensen. Je bent er binnen 1,5 uur en een vliegticket is niet duur. Heb je een weekend vrij dan vlieg er even heen en zie waarom het in de spotlights staat.

De foto hier is niet heel bijzonder maar ik wil het gewoon als tip meegeven. Altijd al willen weten hoe een brouwerij er van binnen uitziet? Dan moet je zeker even langs Guinness. Dit zwart gebrouwen brouwsel is een van de belangrijkste spullen uit Dublin en wordt veel gedronken (wereldwijd). Ze hebben er een hele ervaring van gemaakt want je krijgt een inzicht in het brouwen door middel van een uitleg over wel 7+ verdiepingen. Daarnaast kan je in een skybar, met uitzicht over Dublin, genieten van een Guinnes.

Een klein puntje is dat het vrij prijzig is. Tip hierbij is dat je je ticket online kan bestellen waardoor je niet in de lijn hoeft te staan en 2 euro kunt besparen (Tja, we blijven Nederlanders)