Boedapest

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Boedapest image

nudi nudi - een communistische massage

Boedapest
Hongarije
Vikimertens

nudi nudi - een communistische massage

één van de redenen waarom Boedpast een geweldige stad is voor een citytrip zijn de verschillende badhuizen. Het bekendste hiervan zijn de géllert baden gelegen in het gelijknamige hotel. Dus die laatste dag gingen we badderen en ontspannen.
Aangezien ik niet echt graag bepotteld word, draaide m'n maag zich om toen m'n zus het voorstelde. Ze bleef echter aandringen en uiteindelijk zei ik ja. We kochten een inkomsticket met ieders een half uur massage, langer kan ik toch niet stilliggen. We hadden nog enkele uren tot de massage dus gingen we zwemmen en genieten van de zon.
Om 13u pakten we onze spullen en liepen naar binnen naar de massageruimte.
De masseuse kwam ons tegemoet gelopen. Man! 1 blik en ik wilde gillend terug naar buiten lopen. Stel je voor; een super dikke dame, het grijze haar in een vaste knot boven op haar hoofd en een fel blauw streepje make up onder haar ogen, het enige waaraan je kon zien dat het een vrouw was! Alle moed die ik die voormiddag had verzameld zonk in m'n schoenen! En ongewild viel m'n mond open..
De vrouw nam onze tickets in ontvangst.
Er was een probleem; blijkbaar had de kassierster zich vergist en ons 1 ticket gegeven voor 1 volledig uur! WOOHOOO!! M'n hart maakte een sprongetje! Ons Jes keek me teleurgesteld aan en vroeg of ik het erg vond. Zo banaal mogelijk antwoorde ik; nee, tuurlijk niet. Ga gerust, ik vind het helemaal niet erg!
Gelukkig mocht ik wel bij m'n zus blijven. Dus gingen we binnen. Aan de kleedhokjes vertelde de man-vrouw dat ze zich moest uitkleden. Ons Jessie, die vrij preuts is, stond niet echt te springen en vroeg geschrokken "all of?"
"Yes" zei de masseuse "nudi-nudi" Nou ja, voor mij moest ze zich niet schamen en voor de rest was er niemand.
Daarna moest ze een kwartier in de sauna gaan weken. Dit deed ik wel graag dus volgde ik.
Eenmaal gaar gestoomd gingen we naar een open ruimte met verschillende britsen. De vrouw gebaarde dat ze moest gaan liggen. Ik ging op een stoel ernaast zitten. De driekwartier daarna heb ik erg moeite moeten doen om niet in de lach te schieten! De vrouw kneede m'n zus bijna tot moes! Alle lichaamsdelen werden netjes uitgewrongen. Na nog wat ellebogenwerk was het marteluurtje over. Gebroken stond ons Jessie recht. Er kwam een beduusd "thank you" uit.
Dit was nou echt wat je noemt een communistische massage!