Boedapest

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Leuk appt. huren in Boedapest?

Boedapest,
Hongarije


Hartje Boedapest. Pest eigenlijk.
Wil je op jezelf zijn en ook graag eens een stadstrip met verblijf in een appartement ervaren?
Probeer dan ook eens het [url="http://www.7seasonsapartments.com/" target="_blank"]7seasons apartments.[/url]Superdicht bij halte voor ALLE drie metrolijnen en vrijwel alle buslijnen. Gewoon een heel erg leuk ingerichte flat. (met balkon op binnentuin of op binnenplaats (is iets minder). Van alle gemakken voorzien. Compleet ingericht om ook voor langere tijd te verblijven. Maar helaas duurde mijn stedentrip 5 dagen/4 nachten. Ik heb slechts 187 euro betaald voor 4 nachten voor een groot appartement voor ons tweeen. Woonkamer met lekkere zitbank, eettafel, slaapkamer met voldoende kastruimte, complete keuken, entree, apart toilet en badkamer met bad/douche en wasmachinge. TV en Internet (wifi) zijn standaard. Rechtstreeks boeken was nog goedkoper dan via booking.com vreemd genoeg. (prijzen zijn seizoensafhankelijk en 4=3 aanbiedingen e.d)
Elke ochtend even verse broodjes halen aan de overkant en er zijn ook supermarkten om de hoek voor als je perse zou willen koken. Want hoewel ik tegenwoordig op de selfcatering tour ben, ga ik wel graag een hapje eten als ik op stap ben. Nou daar kun je in Boedapest ook alle kanten mee op. Op elke hoek is er wel een eettentje te vinden! En met de Budapest kaart krijg je hier en daar nog korting ook.Ook voor s'avonds is het appt. gunstig gelegen. De wijk heeft een goede sfeer. Boedapest is zo wiie zo een heel veilige stad hoor. Mocht ik nog eens gaan, dan wist ik het wel!
Hoe er te komen? Je je kunt van hun transfer gebruik maken, maar die vind ik qua prijs behoorlijk stevig. WIj hebben op het aiport de Budapest Airport Minibus service geregeld. Maar daar maak ik dan nog een aparte tip voor. Veel plezier in Budapest vanuit het 7Seasonsappartment,
De foto heb ik later bijgeplaatst... algemeen Budapest bij gebrek aan appt. foto.