Balatonmeer

De ‘Hongaarse Zee’, het Balatonmeer is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters waar je kunt afkoelen. Nou ja afkoelen, gemiddeld is het water maar twee meter diep, waardoor het zoete water erg snel opwarmt. In het midden kun je helemaal van de ene naar de andere kant lopen, aangezien het meer bijna in tweeën wordt gesplitst door het schiereiland Tihany. Tihany is een gezellig stadje, vooral geliefd onder wandelliefhebbers.

Informatie over Balatonmeer

Beste foto's & tips van Balatonmeer

'89169' door hillebrand '89169' door hillebrand

HongarijeBalatonmeer

HongarijeBalatonmeer

Bijeneters

hillebrand

Een van de redenen om naar Hongarije te reizen waren de bijeneters. Prachtige beesten om te zien en te horen. Dit is een verliefd stelletje dat eventjes zit uit te rusten.

'119519' door hillebrand '119519' door hillebrand

HongarijeBalatonmeer

HongarijeBalatonmeer

Friends forever

hillebrand

interactie tussen beesten en het gedrag van beesten is het leukst om te fotograferen. De meeste linkse bijeneter was net geland op het takje en daar was er eentje het in elk geval duidelijk niet mee eens.

'162115' door hillebrand '162115' door hillebrand

HongarijeBalatonmeer

HongarijeBalatonmeer

Voor & achter

hillebrand

Eentje van mijn favoriete vogels...Gemaakt met een 20D, 500mm lens vanaf een statief uit een schuiltentje. Focus op de achterste vogel en gewacht totdat er een andere naar toe vloog. Di is een kwestie van heel veel foto's maken totdat je ze allebei (volledig) in het beeld hebt

Laat kaart zien