Schotland

De natuur roept image
De natuur roept image De natuur roept image
lkoedam

De natuur roept

Heb je soms ook het gevoel dat je even aan de drukte wilt ontsnappen? Nergens anders kan dat beter dan in de natuur. DFDS heeft meerdere routes die je brengen naar groene, ongerepte landschappen waar de mens nog weinig tot geen invloed heeft gehad.


Besteed jij je tijd ook het liefst buiten? (Foto: DFDS Seaways)

We brengen je naar het authentieke Schotland, via IJmuiden naar Newcastle. Of naar de Baltische Staten via Kiel naar Klaipeda. Vanaf hier zijn het verrassende Estland, Letland en Litouwen binnen handbereik. 

Het groene, indrukwekkende Schotland
Schotland is al een poosje een populaire bestemming onder de outdoor liefhebbers. Dit land biedt alles wat je hart begeert, zeker als je je tijd het liefst buiten besteed. Beklim bijvoorbeeld een ‘Munro’, ga kanoën op een Loch, kampeer in het wild of rijd de North Coast 500, de route 66 van Schotland. De opties zijn eindeloos. Daarom keren mensen die al eens naar Schotland zijn geweest vaak terug naar dit bijzondere land. 

Wanneer je de ferry van DFDS gebruikt, dan vaar je naar Newcastle vanuit IJmuiden. Tijdens de overtocht hoef je je niet te vervelen. We hebben meerdere restaurants, bars, een Seashop en live entertainment aan boord. Je vertrekt in de avond en in de volgende ochtend meer je aan. Na het ontschepen rijd je binnen twee uur naar Schotland.


Het groene, indrukwekkende Schotland (Foto: DFDS Seaways)

De verrassende Baltische Staten
Wanneer je denkt aan vakantie, dan denk je hoogstwaarschijnlijk niet meteen aan Estland, Letland of Litouwen. Echter als je van de natuur houdt en graag bezig bent met outdoor activiteiten, dan zijn deze landen een must-visit. In Litouwen mag je overal kamperen, dus je bent niet gebonden aan campings, alhoewel deze ook zeer aan te raden zijn. Verder kun je hier ontspannen rondstruinen over de witte zandstranden, zonder dat je iemand anders tegenkomt. Geniet je meer de groene natuur? Bossen vind je hier ook in overvloed. Mocht je toch even smachten naar civilisatie, dan zijn er genoeg bruisende steden. Je vaart op Klaipeda, de op twee na grootste stad van Litouwen. Deze stad biedt veel leuke dingen om te zien en te doen. Maar ook Vilnius, ook wel het Rome van het Noorden genoemd, is een bezoek waard. Als je in Letland bent is Riga een must see en ook Tallinn als je naar Estland gaat. 


De verrassende Baltische Staten. (Foto: DFDS Seaways)

Ons schip van Kiel naar Klaipeda vertrekt elke dag om 19:00 uur. De volgende dag kom je aan om 17:30 uur.
Vanaf Klaipeda kun je  direct alle kanten op! 

Op beide routes ontvang je nu 15% korting! Meer informatie? Bekijk www.dfds.nl/columbus


 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Schotland thumbnail

Schotland

Highlight #1
van Groot-Brittannië
Schotland, het land van doedelzakken en ruige natuur, van prachtige dorpjes en van het gevreesde Loc...
9.1
8
reviews
Populaire highlights van Groot-Brittannië
Toon meer highlights