Newcastle Visum

Als je op reis gaat naar Newcastle, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Newcastle nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Newcastle heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Newcastle bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Newcastle overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Newcastle gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.


Laat je inspireren door een van onze reisspecialisten

Lees deze artikelen over Newcastle


De beste foto's en tips


Praktische informatie