Londen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Londen image

Londen

Londen
Groot-Brittannië
Noiram

Een enkele dag Londen......

Het is nu 13.40 vrijdagmiddag....over 12 uur precies moet ik me samen met drie lieve collega's melden bij de ijsbaan in Eindhoven waar de bus klaar staat. Mijn buro ligt vol spullen die ik nog in mijn fototas moet zien kwijt te raken, waaronder eerst en vooral natuurlijk de D5100. Verder mijn creditcard, paspoort, flesje water, zakdoekjes, iets lekkers, telefoon, extra accu voor de camera en zo nog het een en ander. Het begint een beetje te kriebelen nu, spannend... Ik check op weeronline wat voor weer het morgen nou definitief zal zijn: halfbewolkt, 9 graden en misschien een buitje...da's te doen!
Waar gaat de reis naar toe? EEN HELE DAG NAAR LONDEN!
We zijn nog nooit in deze stad geweest en hebben in een dolle bui dit tripje geboekt. Voor vijf tientjes met de bus en boot via Calais en Dover. We doen er een uur of acht over en helaas zien we de White Cliffs niet 's nachts..maar who cares, we gaan naar Londen!
Wat moeten we in hemelsnaam doen daar!? Welke keuzes moeten we maken? Pakken we een metrodagkaart of toch maar op de Hop-on-Hop-off bus? In elk geval hebben we bedacht dat we de Big Ben, de Tower Bridge en Harrods even moeten "doen" en eerlijk gezegd denk ik dat de dag dan al een heel eind voorbij is.... Ik vind het supergaaf, straks ben ik in Londen! Deze "reis" past helemaal niet in het profiel van Columbus, maar ik vind het toch wel grappig om er eens over te schrijven hier!
Veel te laat natuurlijk, want wie weet had ik jullie tips goed kunnen gebruiken... Langzamerhand moet het maar zover zijn, want ik krijg visioenen van de drukte daar, heel Europa gaat natuurlijk in de kersttijd naar Londen, om te shoppen en te genieten van de sfeervolle verlichting.. Alleen al even door die stad te lopen...heerlijk! Daar heb ik wel een weekendje afzien voor over!
Mijn opdracht van partnerlief: een zakje Dark Chocolate Mint M & M's uit de M & M Store...aansluiten in de rij denk ik..
Nu maar eerst even een paar uurtjes naar bed! Later meer!