Gratis kerstshopvluchten image
Nadine

Gratis kerstshopvluchten

Houd je van kerst? Houd je van shoppen? Doe dan mee aan de actie van Schiphol en KLM. Op 25 november geven de twee maatschappijen gezamenlijk dertig gratis kerstshopvluchten naar Londen weg.

De gratis vluchten zijn voor de meest modebewuste kerstkoppels. Het enige wat je moet doen, is met z’n tweeën op woensdag 25 november om 7:30 uur ‘s ochtends naar de speciale kerstcatwalk in vertrekhal 1 op Schiphol komen. Inschrijven kan tot 8.00 en alleen met een geldig paspoort.

Catwalk

Er is een speciale catwalk in vertrekhal 1. Daar mag ieder koppel zijn mooiste, uitbundigste of meest modebewuste kerstcreatie laten zien aan Maik de Boer.

Winnaars

De stylist, die bekend is van verschillende televisieprogramma's, kiest ter plekke de winnaars. Zij stappen direct met hem in het vliegtuig naar Londen.

Dubbeldekkerbus

In een typische Londense dubbeldekkerbus worden de modebewuste prijswinnaars rondgereden. Aldaar kunnen ze de ultieme Engelse kerstsferen ervaren en zal Maik hen winkels als Harrods, Macy’s en de Gapstore laten zien.

Goodiebag

Voor de verliezers van de wedstrijd ligt er een goodiebag klaar. Wat er in ieder geval in zit zijn fikse kortingen voor het parkeren in de parkeergarage op Schiphol.

Dus hang de kerstballen in je oren, trek je roodste outfit aan en win een dagje shoppen in Londen.

Wegens een verkeerde link in de nieuwsbrief, is het artikel over het grootste cruiseschip niet zichtbaar. Klik hier om het artikel alsnog te lezen. Onze excuses voor het ongemak.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.