Glasgow

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Glasgow image

Laat je eens écht verrassen... Wij belandden in Glasgow!

Glasgow
Groot-Brittannië
Soraya

Laat je eens écht verrassen... Wij belandden in Glasgow!

Je kent het wel; het gevoel er even kort tussenuit te willen. Gewoon in Europa, naar een leuke stad. Wat doe je als je nog zoveel wil zien en eigenlijk niet wil/kan kiezen? Dan kies je voor spontaniteit en boek je een citytrip via www.srprs.me. Je kiest een vertrekdatum, het aantal dagen, betaalt online en laat de mensen van srprs.me het werk doen. Ze regelen: de retourvlucht (1-4 uur vliegen) en een hotel incl. ontbijt in het centrum.

Om toch iets van invloed uit te oefenen geven we een paar steden op waar we recent zijn geweest of niet nog eens naar toe willen. Geboekt! En dan is het wachten...

Een week voor vertrek ontvangen wij een kaart met daarin informatie over hoe laat we op Schiphol moeten zijn, hoe warm het ongeveer op de bestemming is (handig voor het inpakken) en een code. Deze code voer je in op hun website om vervolgens eindelijk te zien waar je heen vliegt! Na het invoeren krijg je ook mail met daarin informatie over je heen- en terugvlucht en de reservering van het hotel.

Ondanks dat wij super nieuwsgierig zijn, besluiten we de code te bewaren tot de dag van vertrek. Maar, de voorpret begint natuurlijk al: het raden waar we heen gaan. Op bestemming is de weersverwachting ongeveer 20 graden. Na wat zoekwerk zijn we eruit... we gaan naar Scandinavië! Ha.

Vrijdag 29-08 moeten we om 7:45 uur op Schiphol zijn. In de trein voeren we EINDELIJK onze code in........... GLASGOW! Dit hadden we zelf niet bedacht en ook niet/nooit geraden! De eerste gedachte die door onze hoofden gaat: wat is er eigenlijk allemaal te doen/zien in Glasgow?

Wij hebben een geweldige tijd gehad. Niet alleen Glasgow beviel erg goed, óók de overgave aan het onbekende! De stad is verrassend leuk, ook buiten het stadscentrum. Naast shoppen, veel goede restaurants, de pubs en de vriendelijke Schotten (die je soms niet verstaat), struinen wij ook door de woonwijken en zien wel waar we eindigen. Op een miezerige vrijdag na zijn we ook nog eens getrakteerd op redelijk mooi weer. Wat wil een mens nog meer?!

Tip: veel leuke restaurants vind je in de buurt van West Nile Street en West George Street.

Foto's

f0f75.jpg
f0f75.jpg
Soraya
f0f75.jpg
f0f75.jpg
Soraya
f0f75.jpg
f0f75.jpg
Soraya