Groot-Brittannië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Per tank door Londen

Gepubliceerd: 26 jul 2007
0

Voor de superstoere man (of vrouw) die warm wordt van de Hummer of soortgelijke rijdende reuzen: het is nu mogelijk een witte tank te huren in Londen.

Voor een ware patserdag in of rond Londen kun je voor een bedrag van tussen de twaalfhonderd en drieduizend euro een tank bij tanklimo huren. Deze wordt dan netjes bij je afgeleverd. Naast de kleuren wit en legergroen is de tank ook verkrijgbaar in felroze. De witte tank is nog niet volledig af: er komt nog een jacuzzi in. Verder is de tank al voorzien van neonverlichting, een dvd speler, getint glas en een champagnebar.
De tanklimo’s worden ook voor allerlei evenementen gebruikt zoals acties van Amnesty International, Gumball Rally 3000 of voor bruiloften.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Groot-Brittannië artikelen
Handige Tips
Killerwespen in aantocht! Dit is wat je moet weten

31 aug 2017, Groot alarm! De agressieve Aziatische hoornaar is gesignaleerd in Nederland. Zo bereid je je voor op deze killerwesp-invasie.

0
Handige Tips
Zo bespaar je op het ov van en naar het vliegveld

28 aug 2017, We bespaarden € 30 op ons vliegticket naar Londen door aan te vliegen op Stansted. Maar bij de treinkaartapparaat in de aankomsthal kwamen we er tot onze verbazing achter dat een treinritje naar het centrum net zo duur was. Daar ging onze winst!...

0
Goedkoop reizen
Trakteer jezelf op een citytrip! 5x retourtjes voor onder de € 65

19 aug 2017, Of het nou voor een reportage is of voor een privéreisje, op de redactie zijn we constant op zoek naar goedkope vliegdeals naar bijzondere bestemmingen. Maar waarom zouden we onze vondsten voor onszelf houden? Dit zijn volgens ons de opvallendste...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.