Santorini

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Santorini image

Paradijs op aarde

Santorini
Griekenland
SAppelhof

Paradijs op aarde

Ik als griekenland Fan had Santorini al heeeel lang op mijn lijstje staan. Ik ben zelf een reisadviseur en dus elk jaar wanneer de nieuwe gidsen utkwamen in december en januari was ik in opperbeste stemming. Maar telkens kwam het er niet van. Ik hou er niet van om maanden van te voren te boeken en dus doe ik dat altijd twee a drie weken voor vertrek. Maar ja als je zo lang wacht elk jaar valt er weinig te kiezen. Niet alleen voor de klant maar ook voor mij.
Dit jaar was het dan eindelijk zover: het was gelukt en eindelijk kon ik Santorini met mijn eigen ogen ( en de ogen van mijn camara die voor geweldige herinderingen op fotos zouden zorgen ) zien.
De dag van vertrek vlogen we heel vroeg in de ochten vanaf Schiphol naar Santorini. Ik ben nog nooit echt gespannen of zenuwachtig geweest bij een vertrek naar een vakantiebestemming maar in die morgen gierde de zenuwen door mijn lijf. Zo erg zelfs dat ik misselijk en ziek werd. Mijn verwachtingen waren zo hoog dat ik bang was dat alles tegen zou vallen. Eenmaal tijdens de vlucht verdwenen alle zenuwen als sneeuw voor de zon. een rustgevend gevoel daalde op me neer. En ik moet zeggen dat was een gek maar fijn gevoel. DIt had ik ook nog nooit meegemaakt. Al na aankomst op de luchthaven in Mykonos waar we een tussenlanding hadden had ik nog steeds dat fijne vrije gevoel en dat ik heb gehouden totdat we weer terug vlogen naar Nederland. En echt serieus, bij thuiskomst heb ik de eerste dagen heinwee gehad naar Santorini. Dit is niet een eiland voor mij dat ik 1 keer bezocht heb en nu af gestreept heb op mijn lijstje maar een plek waar ik elke dag naar terug verlang

Foto's

764ec.jpg
764ec.jpg
SAppelhof
b0819.jpg
b0819.jpg
SAppelhof
5e087.jpg
5e087.jpg
SAppelhof

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Paradijs op aarde"

  • profile image comment
    Door Master• geplaatst op 13 Aug 2013 | 08:12:57

    Ik begrijp wat je bedoelt! Ben er dit jaar voor de 4de keer geweest en steeds weer opnieuw is het zo fascinerend! De lokroep is zo sterk dat je er niet aan kunt weerstaan. Gewoon prachtig; prachtig gewoon!

    Bericht aangepast op 08:12:19