Peloponnesos reisblogs

Help! Beroving!

BiancaRamon was er(tot 24 mei 2010) Gepost op 11 mei 106 reacties

Vanmorgen maandag 10 mei kwamen wij bij de inmiddels vertrouwde Panda aan en wat bleek...de deuren waren nog open. Schat, heb jij de deuren open gelaten gister? Nee schat en jij? Nee, ik weet bijna zeker dat we juist de deuren nog nagelopen zijn. Auto doorzoeken maar er mist niks alleen de achterbank is ineens los. Nouja, zolang we niks missen dan zal het wel. In de auto gestapt en onze reis vervolgt langs de kust naar beneden ons eind doel is Monemvasia. Prachtige route, abslouut de moeite waard. Langs de kust en dan omhoog (erg hoog) de bergen in via allerlei bochtigge weggetjes. Veel dode dieren langs de weg, egels, slangen, wezels, marters en hagedissen. Ook nog een levende slang gezien (best groot maar weg voordat ik mijn camera te pakken had) en een levende schildpad die wilde oversteken...op hoop van zegen. Bij Plakka wilden we naar het strand maar we kwamen er achter dat het slot van de Panda kappot was en we met geen mogelijkheid de boel op slot kregen. Shit! Er is dus toch in gebroken in ons Pandaatje vannacht. De alarmcentrale van het verhuur bedrijf gebeld maar die kwamen niet verder dan of terug naar Athene rijden of zonder slot verder reizen. Beiden waren voor ons natuurlijk geen optie! Bij de plaatselijke garage geinformeerd en meneer de garage man liet al zijn werk uit zijn handen vallen en binnen een uur deed ons slot het weer! We konden de garage man wel zoenen. Het kostte ons 30 Euro maar een tientje fooi kon er ook nog wel vanaf! Wij blij en de garage meneer ook. Daarna onze weg vervolgt naar Monemvasia alwaar we een hotel vonden van EUR30.00. We moesten nog wel wel 30 muggen in de kamer uitroeien maarja, zo komen we ook weer een beetje aan onze beweging!

BiancaRamon Positie 915 (200 p.) Lid sinds 26-02-2010 Foto's en tips: 101 Blogs: 36 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Op zoek naar papagaaien op de rio Tambopata.
0 2
Gepost op 31 oktober
Peru Jungle
Cusco en de sacred valley.
0 0
Gepost op 27 oktober
Peru Cusco provincie
Voor en tegenspoed in Peru.
0 1
Gepost op 11 oktober
Peru

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi, Nu er pas achter gekomen dat jullie al verschillende reisverhalen hebben opgeschreven. Fantastisch zo'n blog. Hier is het ondertussen ook helemaal mooi weer, geen 30 graden maar toch lekker. Ben weer benieuwd naar alle verhalen en dat volgende week we weer compleet zijn.

Door: • Geplaatst op

Leuk om jullie vakantie op afstand te volgen. Hier was het vandaag mooi weer en we hebben lekker een stukje getourd met Aad en John. In het Koffiehuis is het als vanouds. Alleen zijn jullie er niet.... We zullen er vanavond 1 (of meer) op jullie nemen. Groetjes Rob en San

Door: • Geplaatst op

Hey leker al die muggen,moet er niet aan denken haha
Hey veel plezier nog..
groetjes fred

Door: • Geplaatst op

Hey Bianc,

JIj hebt ook altijd wat he? hahaha niet meer gaan zou ik zeggen hahaha. Jullie vermaken je best lees ik zo. Veel plezier nog!

Gr Jaco

Door: • Geplaatst op


hallo reizigers {Bianca en Ramon} wat een gedoe maaar wel schrikken jullie hebben wel weer het een en ander meegemaakt daar in Griekenland [dooie beesten overstekende beesten heb je ook al aardige fotos gemaakt? morgen weer met de hele panda weer op pad zeker als er vannacht maar niks gebeurdt of ga je naar het strand? succes met alles gr ma

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.