Cycladen - overige eilanden

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Cycladen - overige eilanden image

Miezerig....

Cycladen - overige eilanden
Griekenland
HRoddenhof

Miezerig....


Miezerig, beetje motregen, niet echt koud maar toch.
Coltrui en dikke spijkerbroek weer uit de kast gehaald. Pronken met het mooie moeizaam verkregen bruine kleurtje is er dus niet bij.........
De laatste dagen op Leros waren fantastisch. Fraai onderkomen, een luxe suite in een oude familie villa, aardige gastvrouw, die we precies drie minuten zagen, verder overgeleverd aan de huishoudster die slechts drie woorden Engels kent. Yes, No, Thank you.... Efin, het ontbijt was gigantisch, luxe met eigengemaakte jam, s en marmelades, verse jus, fruitcoctail, yoghurt met honing, just name it. Op gang komen met lopen was daarna tamelijk moeizaam. De wandelingen waren niet zwaar, wel tamelijk veel klimmen. De zon scheen uitbundig en overal strandjes ter afkoeling. S'avonds aten we weer lekker Grieks of echt Italiaans.
Moe maar voldaan pakten we na 3 dagen nog een keer onze spullen om met de boot via Kalymnos, waar we nog even een oude bekende de hand schudden en een frappe namen, naar Kos te gaan.
Een laatste maaltijd in een restaurantje aan zee waarvan de eigenaar ook een boerderij bestierde en dus voedsel van eigen makelij verstrekt. En dat proef je!!
De vlucht naar huis verliep vlot, gelukkig scheen zondag nog even de zon zodat de overgang niet al te groot was.

De foto, s staan op mijn webalbum. www.picasaweb.google.nl/hermien6
Wie even genoeg heeft van het miezerige weer...........neem gerust een kijkje.

Foto's

838a2.jpg
838a2.jpg
HRoddenhof
efcdd.jpg
efcdd.jpg
HRoddenhof
efcdd.jpg
efcdd.jpg
HRoddenhof