Athene reisblogs

Laatste loodjes.

BiancaRamon was er(tot 24 mei 2010) Gepost op 23 mei 101 reacties

Vrijdag met de panda vertrokken van Pelion schiereiland naar Athene voor de laatste paar dagen van onze vakantie. Sinds we uit Pelion vertrokken hebben we alleen maar bewolking en regen gehad. De panda zonder gebreken ingeleverd bij de verhuurder en toen met de metro op het vliegveld (5 euro/40 minuten) naar het centrum van Athene gegaan. Super makkelijk geregelt hier op het vliegveld. Je kan heel makkelijk met metro, bus of trein naar Athene en het kost om en nabij de 5 euro. Toen nog een hele dobber gehad aan het vinden van een hotel. Onder het motto vrijheid blijheid weigeren wij nog steeds om vooraf (online bijvoorbeeld) een hotel te regelen in de landen waar wij naar toe gaan. Wat dus op kan leveren dat je soms ruim een uur met al je spullen door Athene en door de regen aan het lopen bent om een slaap plek te vinden. Misschien voortaan voor de steden toch maar van te voren regelen en helemaal met zoiets als het pinkster weekeind! Het moet gezegd worden: tot nu toe toch altijd een hotel gevonden en ook dit keer weer. Het hotel is 70 euro voor 2 personen dus nog redelijk te noemen in een hoofdstad. De rest van het weekeind alle oudheden afgelopen en de wandeling in onze reisgids gedaan. Acropolis, theater van Dionysos, Parthenon, oud Agora, Keramikos, Tower of the winds en de tempel van Zeus allemaal afgevinkt dit weekeind! Vandaag scheen de zon weer heerlijk en toen zijn we ook nog naar de haven van Athene, Piraeus, geweest waar onwerkelijk veel en grote veeerboten aangemeerd liggen.

Tot slot. Leuke stad Athene alleen het drinken op een terrasje is niet goedkoop. Vaak mag je ergens niet eens wat te drinken bestellen als je ook niet wat eet. Rare gewoonte vind ik dat. Nouja, Morgen wehr zu hause. Ik heb genoten van Griekenland, het schrijven van mijn blog en alle reacties. Tot de volgende keer maar weer.

BiancaRamon Positie 915 (200 p.) Lid sinds 26-02-2010 Foto's en tips: 101 Blogs: 36 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Op zoek naar papagaaien op de rio Tambopata.
0 2
Gepost op 31 oktober
Peru Jungle
Cusco en de sacred valley.
0 0
Gepost op 27 oktober
Peru Cusco provincie
Voor en tegenspoed in Peru.
0 1
Gepost op 11 oktober
Peru

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op


ja ja de laatste lootjes ik denk dat jullie wel weer een heleboel hebben gezien .ik ben nieuwsgierig naar de foto's die zullen wel weer fantastich zijn groetjes ma,

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.