Akropolis image

Akropolis


Beste reistijd

Akropolis
Griekenland
Dineke

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Akropolis

Het weer in Akropolis

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Akropolis te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Akropolis? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Akropolis

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Akropolis:De beste reistijd is mei, juni, september. Griekse zomers zijn heet en in veel gebieden druk. De winters zijn zeer mild, maar nat. De meeste plaatsjes en inwoners zijn buiten het hoogseizoen meer toegankelijk en vriendelijk, het weer is aangenamer, een slaapplaats heb je zo gevonden en is nog goedkoper dan in het hoogseizoen ook. In voor- en najaar is het land goed op temperatuur – maar niet te. Ga je in de herfst, dan is het licht wat milder, de lucht wat zachter en het zeewater heerlijk warm.