Parijs reisblogs

Met vliegtuig van de taxibaan ! (heb ik weer)

yuri was er (tot 14 dec 2008) Gepost op 23 sep 093 reacties

Ik dacht genoeg pech te hebben gehad met reizen (zie eerdere blog over de aanslagen in Mumbai). Maar kan altijd nog wat bij.... Ik vloog afgelopen zaterdag vanaf A'dam naar Parijs CDG om daar door te vliegen naar Rio (Brazilie) om 23:15. Na wat verveeld rondhangen op CDG en vooral veel wachten in veel te lange rijen met te veel irritante Franse werknemers die weigeren iets anders dan Frans te praten ("we are in France"), zat ik eindelijk aan boord van wat vlucht AF442 had moeten worden met een boeing 747. Ik zat nog maar net en een wat oudere man viel erg hard op de grond over zijn eigen (!) tas vlak voor mij. Ik rook al snel drank en ook een van de stewardessen. Na nog wat valpartijen werd hij iets later non-stop uit het vliegtuid gesleept.
Vertraging dussss .... want ze moesten zijn koffer natuurlijk van boord halen. Maar na een minuut of 40 leken we toch te gaan vetrekken. Er kwam ook wat summiere onverstaanbare info van de piloot. We begonnen met taxi-en en werden naar achteren geduwd. Na een paar minuten hoorde ik een een raar ratelend/krakend geluid na het voelen van een drempel. Nu vlieg ik best vaak, echter niet met een 747, maar het leek niet een normaal geluid..... En we stonden stil..... En nog steeds.... En nog steeds. De piloot had vast zijn microfoontje kapot?! Na wat vragen bij een van de stewards bleken we niet meer voor of achteruit te kunnen om een of andere reden...... Na nog een uur wachten in een veel te warme cabine moesten we van boord ergens midden op de startbaan. Bij het trapaflopen zag ik echter dat we niet eens meer helemaal OP de baan stonden!!!!!!! Het rechter landingsgesteel stond naast de baan diep weggezakt in de modder en er was geen beweging meer in te krijgen. Echt niet te geloven wat een sukkels. Ik probeerde nog snel een foto te maken maar in werd tegengehouden door een agent met z'n hand op z'n dienstpistool. Dat mocht dus niet. Ze wilden niet dat een foto van deze stupideit in het nieuws kwam denk ik.

...de rest van het verhaal: vlucht dus gecancelled. Nieuwe vlucht AF442A een uurtje of 15 (!!!) later en een paar uur geslapen in een Ibis hotel (in een GEDEELDE kamer zelfs!). En over de taferelen van een compleet vliegtuig bij de Air France Service Desk (om 02:00 uur) en daarna bij een te vol hotel (om 03:30: "sorry sir, I want another room because there was already somebody in the room asleep when I walked in") daar kan ik een boek over schrijven.

yuri Positie 29567 (0 p.) Lid sinds 23-02-2009 Foto's en tips: 449 Blogs: 23 Fans: 6

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
ibis hotel; moest mijn kamer zelfs delen met een vreemde
blogfoto nr. 2
ook de verwachte nieuwe vertrektijd haalden ze bij verre niet
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Reacties bij deze blog

ingrover

Door: ingrover • Geplaatst op

Jemig het zal je maar gebeuren,sterkte met het vrdere verloop van je reis!

Riennavaplus

Door: Riennavaplus • Geplaatst op

Zou zo maar eens een verhaal van ons kunnen zijn ;-)
Hou ons op de hoogte met je rare dingen!

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

Tjonge Yuri wat een verhaal weer. Ik hoop een goede reis verder.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.