Sammallahdenmäki beste reistijd

Het weer in Sammallahdenmäki

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Sammallahdenmäki te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Sammallahdenmäki? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Sammallahdenmäki

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Finland:De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid-Finland: 

De beste reistijd voor Sammallahdenmäki is maart en augustus. Ga je voor de sneeuw naar het noordelijke Lapland, plan je trip dan rond eind februari en maart, de dagen zijn dan weer langer, de zon laat zich weer af en toe zien, maar er ligt nog wel een lekker pak sneeuw. Er bestaat dan ook een grotere kans dat je een glimp opvangt van het spectaculaire poollicht. Ga je voor een groen Sammallahdenmäki, sla het voorjaar over: het kan dan erg modderig zijn door al het smeltwater. De zomer is dan de beste tijd. Let wel op: Door de vele meren in Sammallahdenmäki zijn er zeer veel muggen, die je vooral in juni en juli niet met rust laten. Augustus is niet zonder muggen, maar wel de beste keus.


Reisadvies Sammallahdenmäki: is Sammallahdenmäki veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
21 juni Midzomeravond, 1 november Allerheiligen, 6 december Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Sammallahdenmäki

Laat kaart zien