Lapland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Reporters Fins Lapland bekend!

Gepubliceerd: 23 nov 2010
9

In de afgelopen maand konden de Reisreporters bij Columbus Magazine solliciteren om voor het magazine als fotograaf of als journalist op reportage te gaan naar Fins Lapland. En de uitslag is bekend!

De redactie moest een flinke stapel aan mails met grappige, originele, gedreven sollicitatiebrieven, smeekbedes en omkooppogingen doorworstelen. Het was geen simpele keuze, want er huist flink wat fotografie- en schrijftalent onder onze communityleden! Maar uiteindelijk ontstond er toch een unanieme uitslag.

De gekozen Reisreporters

Reisreporter Hillebrand zal als fotograaf samen met Reisreporter Doppie de sneeuwwitte wereld van Finland gaan verkennen!Hillebrand heeft een herkenbare eigen fotografiestijl en al veel ervaring opgedaan in het fotograferen onder barre omstandigheden. Zijn ingezonden foto 'Rendier' overtuigde de redactie dat hij een goede reportage zal kunnen schieten.


Hij mag zijn krachten bundelen met Doppie, die met een prachtige nostalgische motivatiebrief en zijn schitterende reisverhaal Emotie de hele redactie voor zich wist te winnen.

De activiteiten

Gezamenlijk zullen zij in maart op avontuur gaan in het Finse Lapland. Na het landschap verkend te hebben met de huskysleeen en sneeuwscooters en op rendiersafari te zijn geweest, zullen ze kunnen ontspannen in de befaamde sauna's, bij het kampvuur of in een heuse iglo. Luizenbaantje? Niet bepaald: met de reis komen ook verantwoordelijkheden. Hun ervaringen zullen gevolgd kunnen worden via hun profielen én in Columbus editie 30!

Zelf ook op reportage?

Aan iedereen die mee heeft gedaan: bedankt voor de geweldige inzendingen! Niet gewonnen? Niet getreurd, probeer het gewoon opnieuw bij de volgende actie, want sommigen van jullie zaten er erg dichtbij.
Wil je zelf ook kans maken om op reportage te gaan voor Columbus? Je kunt nu solliciteren voor een prachtige langlaufreportage door Noorwegen. En houd de site in de gaten, want er komen nog meer geweldige reizen aan!


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Finland artikelen
Reisnieuws
Fins lapland

07 aug 2012, Denk je aan uitgestrekte jungle, dan denk je aan tropisch regenwoud. Op vier uur vliegen vind je in Lapland de winterse variant. Een uitgestrekte, verlaten wildernis met rendieren en een incidentele lynx of beer. Oneindige, maagdelijke sneeuw zond...

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Reisreporters crashen in Lapland

30 mrt 2011, Reisreporters Hillebrand en Doppie vertrokken op 13 maart naar wonderwit Fins Lapland op reportage voor Columbus. Na een geweldige huskysledetocht, rendiersafari en wildernistocht gingen ze op dag 5 met de sneeuwscooter op pad. En daar ging het mis.

31
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Ga op reportage naar Fins Lapland!

15 okt 2010, Wil jij in de voetsporen treden van de redactie? Het kan nu! Meld je aan en ga als reporter voor Columbus op pad naar het adembenedemende Fins Lapland.

6

Reacties van bezoekers Reageer

estrellamolendijk

Door: estrellamolendijk • Geplaatst op

Gefeliciteerd. Wanneer gaan jullie? Mijn man en ik gaan 16 tot en met 23 januari ook naar lapland! Naar Luosto.

Hermine

Door: Hermine • Geplaatst op

Hartelijk gefeliciteerd allebei! En maak er een mooie reportage van!

Leeu

Door: Leeu • Geplaatst op

Van harte gefeliciteerd en maak er wat moois van!

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Van harte beide! Maak er een gezellige tocht van.

Esther

Door: Esther • Geplaatst op

Gefeliciteerd jullie beidjes!!! Super!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.