Finland Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Facelift betalen met Airmiles

Gepubliceerd: 17 nov 2009
0

Lekker Airmiles gespaard maar weet je nog niet wat je ermee moet doen? Finnair Oyj, de grootste vliegmaatschappij van Finland komt met een nieuwe optie. Opgespaarde punten kunnen worden ingeruild voor een plastische chirurgie behandeling naar keuze.

Normaal gesproken worden de Finse Frequent Flyerpunten ingeruild voor korting op vliegtickets of hotelovernachtingen, maar in Finland worden daar nu borstimplantaten, een face-lift of haarimplantaten aan toegevoegd.

Tegoedbon

Wie genoeg punten verzameld heeft voor de dure behandelingen, kan een intakegesprek aangaan in een ziekenhuis. Vervolgens worden de punten omgezet in een tegoedbon, waarmee betaald kan worden voor de behandeling.

Overheid

Finnair zit in grote financiële problemen en wordt op deze manier via het ziekenhuis geholpen. De Finse overheid heeft een kleine helft van de vliegmaatschappij in handen en hoopt op deze manier het bedrijf een duw in de rug te geven.

Borstvergroting

Tot nu toe heeft nog niemand gebruik gemaakt van de gloednieuwe aanbieding, maar dat komt misschien omdat er nog flink gespaard moet worden. Omgerekend zijn er voor een borstvergroting evenveel punten nodig als voor 120 retourtjes van Helsinki naar New York.

Naast plastische chirurgie wil Finnair ook andere services gaan aanbieden in ruil voor de punten. Zo kun je ermee terecht in restaurants, clubs en bij autoverhuurbedrijven.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Finland artikelen
Reisnieuws
8x Europa's mooiste, onbekendste nationale parken

02 mei 2017, Aan leuke citytripbestemmingen geen gebrek in Europa. Maar wist je ook dat er ontzettend mooie natuurparken te vinden zijn? Deze ondergesneeuwde nationale parken mag je absoluut niet missen.

0
Reisnieuws
5x ultieme en geheime safariplekjes buiten Afrika

06 apr 2017, We kennen het woord safari natuurlijk allemaal als een typische Afrikaanse aangelegenheid. Maar dat betekent uiteraard niet dat je alleen in Afrika oog in oog kunt komen te staan met wilde dieren. Ook op deze geheime wildlifeplekjes staan je onver...

0
Reisnieuws
's Werelds meest en minst corrupte landen. 4 reisregels

27 feb 2017, Waar loop je als reiziger het meeste risico om een corrupte politieman tegen het lijf te lopen? Of het risico om afgeperst te worden? En waar komen dit soort praktijken juist het minst voor? Dit zijn volgens de index van anti-corruptie-agentschap ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.