Facelift betalen met Airmiles image
Indian

Facelift betalen met Airmiles

Lekker Airmiles gespaard maar weet je nog niet wat je ermee moet doen? Finnair Oyj, de grootste vliegmaatschappij van Finland komt met een nieuwe optie. Opgespaarde punten kunnen worden ingeruild voor een plastische chirurgie behandeling naar keuze.

Normaal gesproken worden de Finse Frequent Flyerpunten ingeruild voor korting op vliegtickets of hotelovernachtingen, maar in Finland worden daar nu borstimplantaten, een face-lift of haarimplantaten aan toegevoegd.

Tegoedbon

Wie genoeg punten verzameld heeft voor de dure behandelingen, kan een intakegesprek aangaan in een ziekenhuis. Vervolgens worden de punten omgezet in een tegoedbon, waarmee betaald kan worden voor de behandeling.

Overheid

Finnair zit in grote financiële problemen en wordt op deze manier via het ziekenhuis geholpen. De Finse overheid heeft een kleine helft van de vliegmaatschappij in handen en hoopt op deze manier het bedrijf een duw in de rug te geven.

Borstvergroting

Tot nu toe heeft nog niemand gebruik gemaakt van de gloednieuwe aanbieding, maar dat komt misschien omdat er nog flink gespaard moet worden. Omgerekend zijn er voor een borstvergroting evenveel punten nodig als voor 120 retourtjes van Helsinki naar New York.

Naast plastische chirurgie wil Finnair ook andere services gaan aanbieden in ruil voor de punten. Zo kun je ermee terecht in restaurants, clubs en bij autoverhuurbedrijven.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.