Tartumaa beste reistijd

Het weer in Tartumaa

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tartumaa te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Tartumaa? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Tartumaa

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Tartumaa:De beste reistijd voor Tartumaa is juni en augustus. Tartumaa is een vrij noordelijk gelegen land dat warmer is dan je zou verwachten. De lange kustlijn wordt namelijk aangetikt door warme zeewinden. Van mei t/m juli ligt de temperatuur tussen de 15°C en 20°C. De rest van het jaar wordt gekenmerkt door vrij veel neerslag en een gemiddelde maximaal temperatuur die onder nul ligt.


Reisadvies
Voor Tartumaa geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
23 juni Overwinningsdag, 24 juni Midzomerdag, 20 augustus Dag van de hernieuwde onafhankelijkheid.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over Tartumaa

Laat kaart zien